Meltem00 ESMAARAS hamılelıgım guzel gecsın ınsallah ılk gebelıgım duana katarsan sevınırım Allah razı olsun ☺
Tostosunannesiii ESMAARAS 5 haftalık gebeyım kesemı goremedım daha benım ıcınde dua edermısın lütfen 🙏🏻 Bebegım saglıklıca gelsın allah razı olsun sımdıden
WmonallissA ESMAARAS banada eder misiniz lütfen nifty test için geçen hafta kan verdik haftaya sonuç gelecek inşallah temiz gelir sonuçlarımız, dua ederseniz çok mutlu olurum 🙏🏻🌸❤️
Busrasener43 Ne güzel düşünmüşsün canım beni ve bebeğimde dualarına ortak edersen çok sevinirim ❤️🙏sağlıkla bebeğini büyüt inşallah
bus12345 ESMAARAS adım Büşra bebeğimin kalp atışalrını duymaya gidicem içimde hep bir endişe var bize dua et der misin sağ Salim alalım yavrumuzu kucağımıza 🥰🤲🏻
Ebru-Ebru ESMAARAS benim de dördüncü tüp bebek denememde ilk kez gebelik elde ettik. İkiz başladı ancak 8. Haftada birisinin kalbi durdu. Rabbime şükürler olsun diğeri sağlıklı. Bana da dua ede eminin sağlıklıca sağ Salim kucağımıza alıp bir ömür sağlık mutlulukla onu büyütmek bize de nasip olur inşallah🙏🏻 Ayrıca rabbim senden razı olsun. Evladına hayırlı güzel ömürler nasip eylesin🙏🏻🌺
mina2130 ESMAARAS Yüksekova da yaşıyorum şuan Eşim buralı ama ben buralı değilim ve burayı sevemiyorum alışamadım bir türlü.Allah rızası için lütfen hayırlısıyla Allah’ın izniyle Yüksekova dan kazasız belasız hayırlı bir şekilde kocamla ve çocuklarimla beraber ailece Yüksekova’dan taşınmam için dua edermisin
Fatmanurrrrrr ESMAARAS ne güzel bi şey düşünmüşsünüz Allah sizden razı olsun 😊 sizede ismen dua ettim hakkınızda hayırlı olanları Allah gönlünüze göre versin. Bende doğum korkusu yaşıyorum hayırlı bi doktor da kolay doğum nasip etsin Allah inşallah bana da bi bu bir de babamın hastalığı var 15 gündür yatalak kaldı onun içinde dua ederseniz çok memnun olurum
kahve-cekirdegim ESMAARAS rabbim evladınızı hayırlı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı huzurlu inşallah duygu ismim evladımı sağlıkla hayırlı kucağıma almayı nasip etsin rabbim dua ederseniz sevinirim 😊Allah razı olsun
tugce_25 ESMAARAS Bana da dua eder misin canım adım tuğçe doğumum kolay olsun 38 haftalığım tam 39 da doğayim ins bide eltimin çocuğu olmuyor ona da dua edersen sevinirim
Zekus7 Ben artık yalnız bir anne olacağım bebeğime ve kendime bakabilmem için dualaranızda benide geçirirseniz mutlu olurum 🙏
Kosemen54 ESMAARAS kolay doğum için dua edermisin rabbim bana ve aileme hidayet nasio etsin inşallah duan için şimdiden Allah razı olsun ismim başak😊
NiceNice ESMAARAS canım bana dua eder misin rahmimde sıvı birikmesi var DR ilaç verdi çarşamba gününe kadar kurursa sıvı bebek transfer edecekler ama kurumazsa ameliyat olacakmışım. Müminin mimine ettiği dua kabul olurmuş derler; dua eder misin çarşamba günü sıvı kurumuş olsun ve bebeğimin transfer etsinler 🤲🤲🤲🤲
Srp0942 Bende dua istiyorum 😊 malesef 17 gün önce kürtaj oldum bebeğim gelişmedi, Allah’ım tekrar nasip ederse hayırlısı ile tekrar hamile kalmak istiyorum bana da dua eder misin, şimdiden Allah razı olsun ❤️