minisinannesiiii Biz hamilelere dua edermisiniz bi avazda sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza 🤲😊
Srp0942 Bu arada Sağ Sağlim sağlıcakla büyük evladını inşallah , Anasına, babasına ,Vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah 🥰
Reyyhan ESMAARAS dogumum guzel geçsin sqglikli sıhhatli Allahim 2 bebege bakabilmek için bana güç kuvvet esime ilgi alaka evime.mutluluk huzur reyhan🥰
Sdgcmnn ESMAARAS seda erdogan 🤗 vajinal muayene de istemsizce kasılıyorum bu sebepten normal doğum yapamazsın dedi doktorum bana dua eder misiniz normal doğum yapabileyim doğumum kolay gecsin
Gizemlimmio ESMAARAS Allah razı olsun bebeğinle ailene bir ömür sağlık mutluluk versin 🌸 36+4 olduk biz de oğluşumla bugün hayırlı kolay doğum için dua edebilir miyim bana? Bir de evimin huzuru için 😇
mrs_elisah ESMAARAS bacım bende dua istiyorum. Doğumdan korkuyorum bebeğim sağlıkla gelsin bir dua etseniz çok sevinirim..
Sevdakocccc Ne kadar düşüncelisiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah…Rabbim size ve evladınıza hayırlı sağlıklı ömürler nasip eylesin.Banada dua eder misin sağ Salim evladıma kavuşayım Allah’ın izni ile🤲🏻♥️
Elizinannesii ESMAARAS dün kanamam oldu düşük riski var bize de dualarında yer ver 🙏🏻✨ Allah razı olsun ❤️
Leylayunus ESMAARAS ben leyla iki gündür ishalim. u gece doğurmam için dua eder misin kolay doğum olsun diye
kubraclk51__ ESMAARAS ikinci gebeliğim . İlk bebegimi kaybettim 1 hafta yaşadı sadece bundan dolayı dua istiyorum beni de alir misiniz dualariniza ☺️
merve1212- ESMAARAS ne guzel dusunmusunuz 🥰 Duanizda bana da bebeğimin ve ailemin sağlığı için yer verirsiniz inşallah. Bebeğiniz hayırlı evlat olsun, Allah sağlıkla güzel günlerini göstersin size 🥰
Canes ESMAARAS suan hastanede yatisim verildi 27+2 haftaligiz daha rahim agzim dususte 16mm olmus aksam geldim korkup cikarmadilar evde 1 yavrum daha var ismim Cennet Canan Allahim yavrularimi bana beni yavrularima cumlesiyle bagislasin duani isterim canim Allah razi olsun
aysedemirucar Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla büyütün insallh biz de sağlıklı normal doğum istiyoruz dua ederseniz sevinirz bı de iyi insanlar çıksın karşımıza devlet hastanesine gdiyorm çünkü
2prensesannesi__ ESMAARAS birde eşime edermisin hayırlısıyla bi is bulsun. Evimizi güzelce gecindirebilsin. Evlendifimizden beri issiz. Ismi ilhan
Ttbbb ESMAARAS ismim Tuğba 40 haftadayım hayrlısıyla doğumum için dua ederm isin normal gözüken doğumum belirtim yok artık yavruma kavuşşm🥰😂