Ayse-38 ESMAARAS canm oncelikle hayirli olsun evladin. Rabbm anali babalı büyütsün inşaallah hayirli evlat olsun. Bu güzel dusuncen icinde Allah razi olsun. Ismim ayşegül tahim agzi uzunlugu kisaligindan riskli bi gebelik geciriyorum. Banada dua edersen cok mutlu olurum. Allah kabul etsin Insaalalh 🤲
Mavimmavimavi ESMAARAS İsmim münire Riskli bir gebeliğim Var sağlıkla kucağıma Alayım Bebeğimi Doğumum Güzel Geçsin inşAllah Banada dua edermisiniz 🤲🏻Allah razı olsun 🤲🏻
Glbngrsy ESMAARAS Allah razı olsun. Ben de ilk gebeliğimde 24.hafta ölü doğum yaptım. Rahim ağzı yetmezliği var. Şimdi ikincide serklajlıyım 18haftadır kalkmadan yatıyorum.şükür 31. Haftadayız. Bana da dua et nolur daha dursun 36ya kadar saglıklı stressiz sorunsuz bi doğum nasip Rabbim bana da inşallah. Allah razı olsun. adım gülbin
Nrcnmhr ESMAARAS hayırlısıyla sağlıklı vaktinde doğum nasip etsin Allah bize ve herkese canm saol Nurcan
Nghnyvz0408 ESMAARAS bana da dua eder misiniz sorunsuz geçsin hamileliğim sağlıkla kavuşalım diye bi önce ki gebeliğim kötü sonlandı korkuyorum
icimdekikelebek ESMAARAS bana da dua eder misiniz Bahar ben benim de evladımı sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Allah razı olsun dua eder dua beklerim buradaki herkesten ♥️
Selver06 ESMAARAS bana evlat sahibi olmam için dua ederseniz çok sevinirim. Bebeğinizin yaşı uzun olsun sağlıklı hayırlı ömrü olsun inşallah 🙏
Didoo9 ESMAARAS riskli bir gebelik yaşıyorum canım bebeğimin sağlıklı olması için ve sağ salim kucağıma alabilmem için dua eder misin canım? Allah bağışlasın yavrunuzu da 🙏
SoniS Bana da dua eder misiniz ismim Sonay 38. Haftadayum sağlıklı kolay doğum için , Allah razi olsun sağlıcakla bebeğinizi büyütmeyi nasip olsun rabbim
Beyzahezer ESMAARAS adim Beyza Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin kimseler duymadan doğrayım inşallah cinsiyeti henüz daha kesin değil Rabbım gönlümüzdeki versin inşallah Bu arada hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın çok geçmiş olsun canım
Elbet-birgun-kavusacagiz ESMAARAS ismim cilem bi kaynim var evladim olsun diye duanizda yer verirmisiniz 🌸allah razi olsun Evladinizi saglikla buyusun insallah
Smy00ozk ESMAARAS öncelikle Allah razı olsun ilk bebeğimi kaybettim genetik bi hastalığı vardı şimdi yeniden hamileyim sağlıkla kucağıma almam için dua edersen canım . Allah seninde gönlüne göre versin🤲🏻
Minnakuzum ESMAARAS hale acder 29 haftalıkgım vovıt gecırelı bır ay oldu hala kas ağrılarm devam edıyor cok kötü oluyorm neolur banada dua edermisin şifa olsun inşallah allah razı olsun🤲🏻
momteacher ESMAARAS ne güzel düşünmüşsün😍 benim erken doğum riskim var sürekli yatıyorum bana da dua edermisin, zamanında sağlıcakla kavuşayım Ayla kızıma🙏🏻😍
Deniz-naz ESMAARAS hayırlı kolay doğum ve sağlıklı bir kızım olması için dua edermisin rabbim sanada evladinla ailenle hayırlı bir ömür versin adım nazlı
Miniminiminnak ESMAARAS Allah senden razı olsun bu güzel düşüncen için inşallah 🙏🏻Benim de bebeğimde gelişim geriliği var şuan bize ve bu durum d olanlara dua eder misin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻☺️