Ertan-tina82 aysekurtar İkimizin hafta aynı bizde Allah’ın izniyle 10+3 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Ayshlt Kubranrilhn 13+2 cinsiyet için doktor kız tahmin etti ana kesin değil alışveriş yapmayın dedi Ocak sonu belli olcak çok heycanlıyım inşallah değişmez
Kubosunyavrusu AybukeA aynı günde devam ediyoruz doğumumuzda aynı canım Rabbim yardımcımız olsun saglıkla inşallah ❤️
Kubosunyavrusu Rüyamda hep erkek bebek görüyordum doktor da erkek diyince çok şaşırdım çok etkilendim ama gerçekten hissediyordum 🥰 rüyaları çok önemsiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun kız erkek hayırlı evlat olsunlar inşallah dua isterim kızlar herkesten. ❤️🤲🏻
B-P-R Kubranrilhn hamilelik başlı başına ağrıyı kapsamıyor mu ya ah biz analar 😅😅 Allah bize yardımcı olsun
Eski9 Kubranrilhn 14+3 haftaligim 2. gebelik kızım 5 yaşında cinsiyet henüz öğrenemedim erkek hissediyorm ama bakalım 16. Haftada gideceğim kontrole
B-P-R Zeynep_18 haahha bizimde aramızda çok yokmuş bir gün var aramızda sadece cinsiyet öğrendiniz mı siz acaba ikinci olunca aşırı merak ediyorum 😅🙈
B-P-R AybukeA çikolata Ve Meyvesuyu için doktorun yanına girmeden Ozamn Hareket ediyorlar Çok Güzel Bir şekilde girme sansiniz Yükselir küçük bir bilgi 🥰
belkis2 Kubranrilhn benimde tahmini 8 temmuz dogum görünüyor 😊 Bizimde cinsiyet kesin degil bakalim haftaya gidicem dr 🤗
Tiniminihanimm Kubranrilhn Ben 13+4 haftalığım Allah izin verirse 15 Temmuzda doğumum :) geçen hafta öğrendim cinsiyet erkek geliyo :)
kckozge Kubranrilhn 15+0 olduk bugün 6 Temmuz gösteriyor doğumu kısmetse cinsiyet için 12. haftada erkek gibi dedi ama değişebilir dedi cuma günü randevum bakalım öğreniriz bu sefer inşallah 😊