Hilal-Dzc Bugün bizde 14+6 olduk miniğimle doktorumuz 13+6 cinsiyet tahmini yaptı %80 Erkekmiş💙 junior tahmini doğum 7 Temmuz gösteriyor.Hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🙏😊
kckozge Kubranrilhn 15+0 olduk bugün 6 Temmuz gösteriyor doğumu kısmetse cinsiyet için 12. haftada erkek gibi dedi ama değişebilir dedi cuma günü randevum bakalım öğreniriz bu sefer inşallah 😊
Kck19 slnurn canım merhaba 😊 bende 11+5 tim bugun 6 oldukta neyse acaba senın son adet tarihini öğrenebilir miyim. Benim ki geç döllenme olduğu için kesin adet tarihim şudur diyemiyorum. Seninle haftalarımız aynı olunca sormak istedim 🌼
Cnsasln Kubranrilhn 15+2 olduk bizde tahmini doğum tarihimiz 2 temmuz cinsiyetimizi bizde bilmiyoruz bugün doktora gideceğiz bakalım 😌🥰
Ee3434 Cnsasln cinsiyeti yazarmısın burayada aynıyız neredeyse 15+1 deyim bende cinsiyet belli değil 🥲
Ee3434 idiloska cinsiyet belli olmuş bende 15+1 deyim 13 de doktora gitmiştim söylemedi cinsiyeti merak ediyorum alışveriş yapamıyorum hiç 😏😄
Aseladel Kubranrilhn Kubranrilhn bizim de 7 Temmuz gözüküyor 🥰 ikiz bekliyorum bir kız bir erkek dediler ama kesin değil tabi sağlıcakla gelsinler tek duam bu cinsiyet hiç önemli değil 🤲