B-P-R Kubranrilhn 14+6 yz bizde Perşembe günü Cinsiyet öğrenmeye Gidicez 🥰 bulantılarım hla devam ediyor halsizlikde Üstüne, umarım geçer Biran önce
Kubranrilhn B-P-R benim de bu haftaya kadar mide bulantılarım çok fazlaydı ama çok şükür geçti, bu hafta da bel ve sırt ağlarım başladı 😔
Tugcekkkkk Kubranrilhn 13+5 te cinsiyeti öğrendim canım. İkiz gebeliğim biri kesin erkek diğeri erkeğe benziyor ama bir hafta sonra netleşecekmiş. Gerçekten cinsiyeti öğrenmek için çok sabırsızlanmıştım
B-P-R Kubranrilhn hamilelik başlı başına ağrıyı kapsamıyor mu ya ah biz analar 😅😅 Allah bize yardımcı olsun
Melikebtr Kubranrilhn 11 haftalık hamileyim 2 hafta sonra kontrole gidicez cinsiyeti öğrenmek için nasipse en son 6 haftalıkken gitmiştim geçen Gün rüyamda ikiz bebeğinin olduğunu görmüştüm acaba ikizidir çok merak ediyorum ikizler 6 haftalıkken belli olurmu ben sadece kalp atışlarını duymuştum şimdiden çok heyecanlıyım birde çok ağrım ve mide bulantım oluyor bunlar ne zaman gecicekkk😣😣 Rabbim bebeklerimizi hayırlı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin🥰🥰
Kubranrilhn Melikebtr inşAllah Rabbim gönlünüze göre verir ☺️ bir daha ki kontrol de belli olur bence ikiz gebelikse ☺️ benim kasık ağrılarım devam ediyor ama mide bulantılarım 14.haftaya girince azaldı çok şükür
B-P-R Zeynep_18 haahha bizimde aramızda çok yokmuş bir gün var aramızda sadece cinsiyet öğrendiniz mı siz acaba ikinci olunca aşırı merak ediyorum 😅🙈
AybukeA 13+5 teyiz biz de, temmuz 14 tahmini dogum. Cinsiyetin umarim yarin ogrenecegiz:) yarin doktor kontrolum var gösterir umarim
Kubosunyavrusu AybukeA aynı günde devam ediyoruz doğumumuzda aynı canım Rabbim yardımcımız olsun saglıkla inşallah ❤️
B-P-R AybukeA çikolata Ve Meyvesuyu için doktorun yanına girmeden Ozamn Hareket ediyorlar Çok Güzel Bir şekilde girme sansiniz Yükselir küçük bir bilgi 🥰