derinsart nev_hena bübchhen de iyimi varmi listede ondan emin degildim😃 kokusunu cok seviyorum bübchenin
Elsiva HappyMom minoris xxl setini aldim sampuandan leke cıkarıcısına kadar. Hem organik hem yerli uretim fiyat olarak orta halli..
Merve59630 HappyMom kesinlikle mustela çünkü birkaç marka kullanan arkadaşlarımın bebeklerinin basında Konak oluştu ilk 6 ay düzgün bir şey kullanmak lazım bence
Tugizzz Taze-Anne28 ben de aynı şampuanı aldım içeri doğal. Zeytin yağı kullanacağım bebek için. Bebek yağı ya da losyon düşünmüyorum. Hem zeytin yağı bebeğin sindirim sistemine çok iyi geliyor. Kuzenim doktor o çocuklarını zeytin yağıyla büyüttü.
Oznur2z1 HappyMom ikizlerimde de sebamed kullandım memnundum şimdi yine sebamed aldım bi pişik kremini mustela tercih ettim. Losyon ikizlerimde almıstım ama yag sanki daha cok içime sindi o yüzden sebamed in yagını aldım yine
balyanakoglum HappyMom uni baby şampuan aldım ama sanırım göz yakıyor ilk banyodan sonra gözleri kızardı bebeğimin
Tugizzz balyanakoglum ayyy yavrum benim :/ yeni doğan köpük şampuan kullanın isterseniz. onları herkes çok övüyor.
Tugizzz cigerpare hayır zaten direk vücuduna sürmeyin bebeğin. Bir pamuğa damlatın öyle yumuşak bir şekilde tenine sürün bebeğin 🙃 ben öyle yapacam.
Cansu101706 cigerpare zeytinyağını sürecekseniz önce kaynatıp içindeki asidi yok etmeniz lazım. Yoksa bebeğinizin cildi tahriş olabilir. Soğuttuktan sonra sürün asit oranı düşüyor. Zaten vücudu onu emecek
Birgul HappyMom şampuan ve pişik kreminde sebamed tercih ettim bende kullanınca memnun kalmazsam mustelaya geçiş yaparım diye düşünüyorum 😇