Denizzz88 HappyMom ilk gebeliğim olduğu için hiçbiri hakkında bi fikrim yok araştırmalarıma göre şimdilik mustela alıcam ama yine içeriği güzel başka markalar da var belki daha sonra onlardanda denerim. Yağ için bazıları önermiyor ama bilemedim alsam mı almasam mı 🤔
asliea Denizzz88 yağı çok küçükken sürmemek lazımmış, ciltte tembellik yaratıyor ve kuru bi cilde sahip oluyormuş bebekler 🤷🏼♀️ ben aldım ama 2 aydan sonra kullanırız sanırım.
minnie123 HappyMom losyon veya yağ almadım zaten bebek yağları hiç sağlıklı değil losyon konusunda da doktora danışarak satın alıcam
senaack Bilen yazabilir mi şampuan la saçını yıkıyoruz vücudunu neyle yıkıyoruz bebeklerin sabun mu alınıyor
Rolria senaack Ben hem şampuan hem vucut için kullanılan ürünleri tercih edeceğim.Ayrı olarak da vucut losyonu ve sabunları var diye biliyorum.
Ebea21 Ruyasusam bencede mustelanın fiyat olarakta çok abartıldığını düşünüyorum biobaby hem türk malı diye de duymuştum inşallah iyi gelir bebeklerimize😊
Cicilibicili HappyMom ben mustela tercih ettim. İçeriğinin temiz olması benim için en önemli kısmıydı. Nemlendirmek için de losyon aldım.
ssuleeyuce HappyMom ben oglumda ilk johnsonsbaby kullandim alerji oldu daha sonra biraz daha eczane urunlerine gectim sebamed kullandim o iyi geldi. Simdi gene sebamed aldim bakalim iyi gelcekmi
Bebeklimm HappyMom ben oğlumda dalin almıştım fakat alerji ve egzama çıktı altıncı ayında ogunden itibaren doktorunun önerdiği mustela kullanıyorum ikinci çocuğumda çok şükür bi sıkıntı yok ama onara mustela yenidoğan kullanıyorum çok memnunum
Icot HappyMom ilk sebamed ile başlamıştım sonra uni baby , padlers derken egzaması arttı içerik araştırmasına daha detaylı girince Minoris aldım çok sevdim içeriği de tertemiz 🌹
BurcuLice HappyMom e-bebek baby&me şampuan benimde beklentimi karşılıyor içerik olarak alkol paraben parfüm sles sls yok içinde ♥️
Nesrincente HappyMom mustela nın sampuanı ni aldım uni baby losyon aldım bakalım daha kullanmak nasip olmadı
Tuna_60_0 Mehtpsahn_53300 bnde set aldım cnm indirimden uyguna geldi normal ayrı ayrı alınca daha pahalı oluyor
1991_1991 Ben şampuan olarak hipp aldım canım kokusu çok tatlı, bübchenin de bebek yağını aldım o da çok tatlı kokuyor, inşallah kullanınca da memnun kalırım yorumlar falan güzeldi
Betus344 HappyMom minorisi çevremdekiler kullanıyor çok memnunlar bende minoris kullanmayı dusunuyorum