Tugizzz balyanakoglum ayyy yavrum benim :/ yeni doğan köpük şampuan kullanın isterseniz. onları herkes çok övüyor.
Aynurr16 HappyMom dalin kullanıyordum çocuğumu mahvetti heryerinde kırmızı benekler çıktı losyonuda aynı doktor kullanma dalinin hiçbişeyini dedi önerisiyle sebamed aldım biraz pahalı ama kesinlikle değer 👍🙌🏼
Fadimehnk Ben chicco set aldım ama kimse tavsiye etmemiş 👀🙄küçük boy aldım zaten kullanıp bitireyim sonra ne alayım sizce minoris mi mustela mı
Bsrabygn-95 Eyüp Sabri Tuncer’in zeytinyağlı bebek bakım setini görmüştüm. Kullanan veya alan var mı acaba? Önerir misiniz? (url) https://www.e-bebek.com/eyup-sabri-tuncer-bebek-bakim-seti-canta-hediyeli-p-est-9481/
Cansu101706 cigerpare zeytinyağını sürecekseniz önce kaynatıp içindeki asidi yok etmeniz lazım. Yoksa bebeğinizin cildi tahriş olabilir. Soğuttuktan sonra sürün asit oranı düşüyor. Zaten vücudu onu emecek
cigerpare Cansu101706 yaaa kaynatılacağını hiç bilmiyordum. Çok teşekkür ederim 🥰 Alt değiştirme aşamasında da sürülür mü?
Ayssmom Şampuan mustela vücut loslonu Mustelanın kalmamıştı seba med aldım değiştiricem içeriği kötüymüş 👎🏻
asliea Ben de çevremden duyduğum için mustela set aldım. İçinde Avakodulu yenidoğan saç ve vücut şampuanı(ikisi bir arada 500 ML), bebe yağı ve pişik kremi var. www.dermoeczanem.com ’dan seti 187 Lira’ya aldım.
asliea Denizzz88 yağı çok küçükken sürmemek lazımmış, ciltte tembellik yaratıyor ve kuru bi cilde sahip oluyormuş bebekler 🤷🏼♀️ ben aldım ama 2 aydan sonra kullanırız sanırım.
Tugizzz zeynepbalci hayır Bebeğim doğmadı henüz ama tüm arkadaşlarım mustela önerdi ben pişik kremini de aldım. Muadili olarak e bebek in kendi köpük şampuanını yeni doğan bebek için de kullanabilirsiniz onun da önerisini çok aldım o da doğal içerikli.