Tugcekkkkk anladım çok teşekkür ederim yorumun için 😊
Gyno ferro sanol - ı mom omega 3 kullananlarrrr
Neseli5 sana benden tavsiye sakın aç karnına içme mide bulantısı yapar yemekten sonra iç
Azrabetulunannesi demir hapını mı? Doktor kahvaltıdan 1 saat önce iç dedi ama
Neseli5 bana da öyle dedi fakat mide bulantısı yapıyor tok karnına içeyim mi dedim hiç bir farkı yok sen bilirsin dedi
gerçektende öyle kaç kişiye söyledim aç karnına içtikleri için mideleri bulanıyırdu
Ben sabah aç karnıma gyno ferro kullanıyorum. Hatta içip bir süre daha yattığımda bulantı hissetmedim. Kahvaltıdan en az 1 saat önce içmeye özen gösteriyorum. Süt ve süt ürünleri demir hapının emilimini azaltıyor cünkü.
Azrabetulunannesi anladım yemekten sonra hemen mi içiyorsunuz?
Busramom54 çok teşekkür ederim😊
Neseli5 merhaba. Aynı marka Demir ilacını 16. Haftamdan beri kullanıyorum. Günde iki kere, yemeklerden bir saat önce aç karına içmek gerekiyor. Ne kilo ne bulantı hiçbir yan etkisini görmedim, 32+3 üm hala daha kullanıyorum. Kan değerim 14.5, yani kansızlıkla alakalı bir durum olduğu için verilmiyor. İmom omega da 12 haftalıktan beri kullanıyorum. Fakat doktorum 30 haftalıktan sonra artık hergün kullanmana gerek yok, haftada iki kere içsen yeter dedi. Onun da hiçbir yan etkisini görmedim ☺️
Neseli5 5 -10 dakika sonra
Neseli5 sabah aç karnına ölüyordum nerdeyse ben hamileliğim de hiç bulantın yaşamadım ama bu ilacı aç karnına alınca anlatamam ya hayatımın en kötü anlarındandı Demir istifra ettim resmen o iğrenç tat hala aklımda bence yatmadan alın ya da yemekten iki üç saat sonra çünkü söylediğimde evet öyle etkisi var dediler yani yan etkisi varmış zaten böyle
Neseli5
Demir ilacı kabızlık yapabilir. Bolmsu tüketin. Büyük abdestnizin rengi de koyulaşabilir endişelenmeyin. Ve mutlaks kullanın. Benim değerlerim iyiydi iki haftada hemen düşmüş. Biraz geç verdiler bana.
Neseli5 aynen ikisini birlikte kullanıyorum. Demir ilacını sabah kahvaltıdan önce erken saatte içiyorum ve yine akşam yemekten önce içiyorum. İmom omegayı da yatarken gece içiyorum. Ayrıca d vitaminimiz var damla tabi o nu da gece bir parça ekmeğe damlatıp yiyorum😀 ama sıkıldım hap kullanmaktan😊 İnş sizde de herhangi bir yan etki yapmaz 😊
Neseli5 gyno ferro sanolu uzun zamandır kullanıyorum kan yapıcı ilaçtır ben yemekten en az 2 saat sonra içiyorum daha doğrusu gece uyumadan önce bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ilaçla ilgili