Neseli5
Demir ilacı kabızlık yapabilir. Bolmsu tüketin. Büyük abdestnizin rengi de koyulaşabilir endişelenmeyin. Ve mutlaks kullanın. Benim değerlerim iyiydi iki haftada hemen düşmüş. Biraz geç verdiler bana.
Gyno ferro sanol - ı mom omega 3 kullananlarrrr
Neseli5 aynen ikisini birlikte kullanıyorum. Demir ilacını sabah kahvaltıdan önce erken saatte içiyorum ve yine akşam yemekten önce içiyorum. İmom omegayı da yatarken gece içiyorum. Ayrıca d vitaminimiz var damla tabi o nu da gece bir parça ekmeğe damlatıp yiyorum😀 ama sıkıldım hap kullanmaktan😊 İnş sizde de herhangi bir yan etki yapmaz 😊
Neseli5 gyno ferro sanolu uzun zamandır kullanıyorum kan yapıcı ilaçtır ben yemekten en az 2 saat sonra içiyorum daha doğrusu gece uyumadan önce bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ilaçla ilgili
Neseli5 Ben de kullanıyorum demir hapını, kahvaltıdan bir saat önce aç karnına al hemen çay içme, peynir vs kalsiyum tarzı seyi hemen yeme dedi, yani bir saat beklıyorum. Ama demir degerim iyi ancak kan seviyem düşükmüş 9 kusürlarda 2 ay, sabit kalmış. Bu sebeple yarın demir yüklemesi yapacaklar serum seklınde hap bende yeterli olmamış kan seviyesi sebebiyle
Neseli5 inşallah ☺️
Neseli5 bende kullanıorum kansızlıgım var doğuma kadarda kullancam
Nergsozdemr hep birlitke faydasını görürüz inşallah 🤲🤲