Neseli5 bence de bakılmalı hamilelik hassas bi dönem değerler değişkenlik gösterebiliyor

Svcnbydmr elbette gittiğim doktor da başarılı biri, ı mom çok öven var memnum olan çok, demir hapı da bakalım bulantı yapmadı şimdilik inşallah kabızlık ta olmaz

Hilalsny ı mom eevt çok duydum memnun olanda çok fazla bende bulantı oldu ondan tedirginim, demir hapı da kabızlık sorunu olur mu diye o daha tehlikeli bir durum Allah korusun 🤲🤲

Neseli5 ilk üç ay ikisini kullandım şimdi Demir’in yanında regenesis ve d vit kullanıyorum Demir’i doğumdan 3 ay sonra dahi kullanıcam , bebek senin demirinden aldığı için şuan değerlerin normal olsa bile eksiklik olur kullanmazsan bu da ciddi sıkıntı bebek için

Neseli5 ilk defa kulandiginz icin olabilir ilk gebeligimdede banada olmustu kokusu bir garipti

Neseli5 aslında iyi olmadan olmasada veriyorlar onu benim kana bakildi degerler guzel ama genede kullanılacak dedi doğumdan sonrada 6 ay yada 4 ay olmak üzere kullandiriyorlwr

Neseli5 kan ilacının çok faydası oluyor mutlaka kullan canım. Ben onu kullanmama ragmen dogumda çok kan kaybettiğim için ağustos ayında kazakla gezdim 😊

Neseli5 ben vegaferon Demir ilacı kullanıyordum bu ay değiştirdik: kanım 10a kadar düştü. İlaçlarımı düzenli içiyordum suan bahsettiğinize geçtim. Demir ilaçları kişiden kişiye değişir ama bende kabızlık yaptı,dışkıda siyahlık yaptı. Bunlarda normal şeyler anormal bi etki yapmadı

Neseli5 bana da öyle dedi fakat mide bulantısı yapıyor tok karnına içeyim mi dedim hiç bir farkı yok sen bilirsin dedi
              gerçektende öyle kaç kişiye söyledim aç karnına içtikleri için mideleri bulanıyırdu

Ben sabah aç karnıma gyno ferro kullanıyorum. Hatta içip bir süre daha yattığımda bulantı hissetmedim. Kahvaltıdan en az 1 saat önce içmeye özen gösteriyorum. Süt ve süt ürünleri demir hapının emilimini azaltıyor cünkü.