Neseli5 demir etkisi ben oglumdada kullandım 2 sene evvel bundada kullaniyorum sadece diskida siyahlı yapiyor ikisindede ayni oldu
Omega 3 de bana farkli bi marka vermişti o yan etki yaptı ishal olarak baya kilo verdim karnımın ağrısından duramıyordum onu biraktim 2 gün evvel geçti xok sukur easy fish oel kullanicam insallah

Neseli5 bende Dr degisikliginde Dr umun bu ilacı vermesiyle başladım sabah içmiyorum bulantı oluyor gece uyumadan önce içiyorum. İlacı değişmesinin sebebini sorduğumda içeriğinde B12 ve bı çok vit. Bakımından daha zengin olduğu için verdiğini söyledi rahat olabilirsin onlar işini biliyor ☺️

Mnevvr53 maşallah maşallah nazar değmesin, bende biraz bulantı yaptı gibi, çok şükür bebişimin sağlığı gayet iyi gelişimi 😊 doğal yolla beslensin taraftarıyım ama bakalım

Haticeyuce31 çok geçmiş olsun, inşallah bu seferki iyi gelir size ı mom çok öven var, demir içinde aslında kansızlığım yok değerler iyiydi tekrar bakılsa öyle kullanılsa daha iyi olacak

Neseli5 i mom kullanmayan gebe yok nerdeyse. Ben 12 haftadan beri kullaniyorum her ikisini de folik asiti birakinca destekleyici baska bisey vermeleri gerekiyor . Ve bebege yarari olmucak biseyi doktor niye versin ki. Siz doktorunuza soyleyin bence kullanmak istemediginizi

Neseli5 bence de bakılmalı hamilelik hassas bi dönem değerler değişkenlik gösterebiliyor

Svcnbydmr elbette gittiğim doktor da başarılı biri, ı mom çok öven var memnum olan çok, demir hapı da bakalım bulantı yapmadı şimdilik inşallah kabızlık ta olmaz

Hilalsny ı mom eevt çok duydum memnun olanda çok fazla bende bulantı oldu ondan tedirginim, demir hapı da kabızlık sorunu olur mu diye o daha tehlikeli bir durum Allah korusun 🤲🤲

Neseli5 ilk üç ay ikisini kullandım şimdi Demir’in yanında regenesis ve d vit kullanıyorum Demir’i doğumdan 3 ay sonra dahi kullanıcam , bebek senin demirinden aldığı için şuan değerlerin normal olsa bile eksiklik olur kullanmazsan bu da ciddi sıkıntı bebek için

Neseli5 ilk defa kulandiginz icin olabilir ilk gebeligimdede banada olmustu kokusu bir garipti

Neseli5 aslında iyi olmadan olmasada veriyorlar onu benim kana bakildi degerler guzel ama genede kullanılacak dedi doğumdan sonrada 6 ay yada 4 ay olmak üzere kullandiriyorlwr

Neseli5 kan ilacının çok faydası oluyor mutlaka kullan canım. Ben onu kullanmama ragmen dogumda çok kan kaybettiğim için ağustos ayında kazakla gezdim 😊

Neseli5 ben vegaferon Demir ilacı kullanıyordum bu ay değiştirdik: kanım 10a kadar düştü. İlaçlarımı düzenli içiyordum suan bahsettiğinize geçtim. Demir ilaçları kişiden kişiye değişir ama bende kabızlık yaptı,dışkıda siyahlık yaptı. Bunlarda normal şeyler anormal bi etki yapmadı