brcnbyrm Serene001 ya onları yiyorum aslında zaten severim de süt ve sut ürünlerini de iste buldu bi nokta başlattı agriyi 😔ama ekstra kalsiyum yazdırırım teşekkürler ☺️
Serene001 brcnbyrm rica ederim süt yoğurt Bnde seviyorum normal e göre biraz daha fazla artırdım yemeyi onu demek istedim rica ederim 😇
Bsrbsn brcnbyrm bence doktoruna sor ben hamileliğimin başından beri vuran diş ağrılarım vardı hep erteledim en son 35.haftamda dayanılmaz noktaya geldi kanal tedavisi oldum rahatladım keşke daha önce olsaydım dedim
Nurdan7478 brcnbyrm yarım çay bardağı sirkenin içine 2 adet sarımsağı ez koy, kaynat, ılıdıktan sonra gargara yap.
brcnbyrm Nurdan7478 bi dahakine bunu da denerim ama sarımsak birebir geldi 10 dk içinde aldi agrisini cok şükür 🙏 cok teşekkürler 😊
brcnbyrm NilayRuya eğer bidaha gelirse başına sarımsağı da dene bak dün gece ben onla buldum çözümü 😔cok şükür hala bi agri da yok
Melikesvm brcnbyrm benımde cok agrıyor karanfıl yagı pamuga döküp dıs etınıze koyun gecırıyor ama bı sure sonra gerı baslıor artık basladıkca surecez
brcnbyrm Melikesvm geçmiş olsun siZe de 😞bende dün aksam sarımsakta buldum çözümü sizde bi deneyin isterseniz anında geçirdi
Mommy2b brcnbyrm gano fresh midir nedir bir diş macunu var onu satan bir akrabamız var hamileyim ağrı kesici kullanamıyorum diye kendi macununu verdi cidden işe yaramıştı ama ben tabii ki bunu ona söylemedim 😂
NilayRuya brcnbyrm evet sarımsak da hafifletiyor canım ama ben dayanamayıp yiyorum sarımsağı 🤣🤣🤣 ya gerçekten çok kötü bir şey diş ağrısı Allah düşmanıma bile vermesin
Yaman02 brcnbyrm 25. Haftadayım sürekli dişim ağrıdı doktora gittim antibiyotik kullandım geçti . Çok geçmiş olsun simdiden
brcnbyrm NilayRuya amin amin 🙏 tüm canın orda resmen 😔ay ben acısına zor dayandım sarımsağın ağzımın içini yaktı valla 5 dk zor beklettim yemek ne mümkün yani 🤣