brcnbyrm Arkadaşlar 11. Haftadayız fakat bu aksam birden dış agrisi başladı aranız da bu durumu yaşayıp çözüm bulan var midir 😞
Eylul58 brcnbyrm Karanfil tanesini biraz ezip koyabilirsin bana faydası oluyordu ama en son 24. Hafta da çektirdim dişimi, senin haftan küçük henüz doktoruna danış canım
mavikelebek_ brcnbyrm cnm ben çok çektim en sonunda eczaneden dişinol aldım ağrodıkça sürüyorum dişime
Melike0642 brcnbyrm Bence doktora git canım geçen benimde çok ağrıdı dayanamadim doktora gittim antibiyotik verdi doktoruma danıştım içtim sıkıntı yok dedi sonradan geçti çok şükür ağrısı kalmadı 😌
Tazegebe1 brcnbyrm ben dünden beri çekiyorum kesin çözüm sarımsağı ezip ağrıyan dişin üstüne ve etrafına koy yavaşça ısır yakıcak ama 10 dakika içinde geçiyor ben öyle rahatladım😌
brcnbyrm Eylul58 evet canım ondan şimdilik evde bisiler yapabilir miyim diye düşündüm tuzlu su gargara yaptım ama iyi gelmedi oda bide karanfili deneyeyim o zaman cok teşekkür ederim ☺️
Eylul58 brcnbyrm Sarımsak da iyi geliyor diyen var ben denemedim de faydası olur İnşaALLAH çok geçmiş olsun 😊 Ha bide paradontax diş macunu kullanmanı tavsiye ederim özellikle bu dönemde
Nurdan7478 brcnbyrm yarım çay bardağı sirkenin içine 2 adet sarımsağı ez koy, kaynat, ılıdıktan sonra gargara yap.
brcnbyrm Eylul58 tamam canım cok teşekkür ederim karanfil iyi gelmezse onu yapacagım ☺️Dış macunu tavsiyesi içinde ayrıca teşekkürler 😍
Harunayse brcnbyrm haftan tedavi için normal önce kadın doğumuncundan onay al sonra dişçiyle görüşürsün benim dişim 30.haftada ağrımıştı haftam tedaviye uygun değildi 3 gün çektim ağrısını 10 15 kadar karanfili 1 çay bardağı suyla kaynattım hafif ılıkken ağzımda beklettim tuz gargarası yaptım sirke gargarası yaptım zeytin koy ağrıyan yere bunlar biraz olsun fayda ediyor geçmiş olsun
Merinosunannesii brcnbyrm canım kesinlikle dişinol kullan saniyede kesiyor ağrıyor eczanede satılıyor 8 10 lira civarı
brcnbyrm Merinosunannesii tamam canim Artık yarın alırım şimdilik karanfil ve sarımsakla idare ederim artık ☺️
sedasenturk brcnbyrm çözüm anında kadın doğumcunla konusup antibiyotik tedavisine başlaman canım , bende geçirdim dayanamazsın o ağrıya apse yapıyor , agumenyin veriyor doktor oda bebeğe zararı yok
brcnbyrm Serene001 ya onları yiyorum aslında zaten severim de süt ve sut ürünlerini de iste buldu bi nokta başlattı agriyi 😔ama ekstra kalsiyum yazdırırım teşekkürler ☺️