Roxy8 [silindi] evet aynen, doktor son adet tarihinden hesaplanıyor dedi, pzt gitmiştim senin 5,5 oldu dedi. Şuan 6. Hafta ama 😊
Dnz0601 Benimki tüp bebek transferi salı günü test verdim 30.4 çıktı dün test verdiğim de de 80.9 çıktı bakalım heyecanla keseyi görmeyi bekliyorum şu an
Elifdikel Dnz0601 bende aynı sizin gibi görmedim reglime 5 gün kala 31 di pazartesi çarşamba 86 oldu bugün 264 inşallah değerlerimiz artar bende kese görmeyi bekliyorum benim daha yeni 4 haftalık olcak çok erken öğrendim
sm21 Merhaba kızlar, ben de kısmetse Eylül annesi olacağım. 4+3teyim.iki gün önce beta hcg değerim 196 çıktı. Pazartesi ilk muayeneye gideceğiz, 4+6 da kese görünür mü?
[silindi] sm21 valla ben 5+1 im 471 ile öğrendim doktor gözükmez dedi bakmadı tekrardan beta hcg istedi🙄
sm21 [silindi] peki ilk muayenede bakılan başka bir şey var mı, genel bir konuşma şeklinde mi oluyor, başka kan değerlerine de bakmak istiyor mu doktor
[silindi] sm21 valla benden idrar tahlili ve beta hcg istedi başka bir kan tahlili istemedi.Beslenme anlamında dikkat etmem gereken şeyleri söyledi.Folik asit yazdı,beta hcg sonucuna göre ultrason için randevu verecekmiş daha ayrıntılı konuşacakmışız
Lionfamily sm21 önce normal ultrason sonra vajinal ultrasonla bakıyor alttan yani ondada göremezse 48 saat sonra beta isteyip artış hızına bakıyor
4321 Minnakkk1 aynı sorunu bende yaşadım canım ilk gebelik 7+1 de sonlandırıldı 7 ay geçti şimdi 6+6 yız kalp atışı bekliyoruz inşallah hiç birimizde bi sıkıntı çıkmaz 🐣 bende çok tedirginim
Lionfamily 4321 bende 6+1 Bugüne kalp atışı yok ve kese kenarı şekli bozuk diye %95 sağlksız dedi doktor 😓siz bu hafta içinde kalp atışı için gittiniz mi doktora ?
Busragg [silindi] salı günü 410 çıktı ben cuma gittim keseyi gördüğü için artık beta hcg bakılmadı bana
[silindi] Busragg ben dün öğrendim bugün gittim hiç bakmadı ya inşallah erkene verir randevuyu çok heyecanlıyım😁
Dnz0601 Elifdikel Elifdikel aynen ama inşallah o günler de gelecek ben heyecanla gün sayıyorum resmen ☺️Değerler her gün iki kat mı artıyor doktorum bana 25 ocağa randevu verdi de bakalım hayırlısı
4321 Minnakkk1 çarşamba günü gidicez inşallah kalp atışı için 7. Haftayı beklemek daha sağlıklı olur dedi doktorum . Tabi erken de oluşabiliyor ama bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerimizi de veririz tekrar 😍
mhsn [silindi] ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde değerim 840 tı pazartesi günü öğrenmiştim sonra bir daha baktırmadım randevu aldım önümüzde ki salı gideceğim doktora kalp atışını duyar ve keseyi görürsek ne mutlu bize 🥰Senin nasıl ilerliyor ne durumdasın
[silindi] mhsn ben dün hamile olduğumu öğrendim 471 ile bugün doktora gittim tekrar bakmak istedi artışa,ona göre ultrasondan bakmak için randevu verecekmiş bakalım🙄
mhsn [silindi] hadi bakalım hayırlısı,bu dönem böyle beklemekle geçecek anlaşılan sağlıklı olsunlar da bebişler varsın anneler beklesin 🥰