Dnz0601 Elifdikel Elifdikel aynen ama inşallah o günler de gelecek ben heyecanla gün sayıyorum resmen ☺️Değerler her gün iki kat mı artıyor doktorum bana 25 ocağa randevu verdi de bakalım hayırlısı
4321 Minnakkk1 çarşamba günü gidicez inşallah kalp atışı için 7. Haftayı beklemek daha sağlıklı olur dedi doktorum . Tabi erken de oluşabiliyor ama bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerimizi de veririz tekrar 😍
mhsn [silindi] hadi bakalım hayırlısı,bu dönem böyle beklemekle geçecek anlaşılan sağlıklı olsunlar da bebişler varsın anneler beklesin 🥰
Roxy8 [silindi] evet aynen, doktor son adet tarihinden hesaplanıyor dedi, pzt gitmiştim senin 5,5 oldu dedi. Şuan 6. Hafta ama 😊
[silindi] Roxy8 anladımm doktor bana cumaya randevu verdi o zaman 6+2 olucak kalp atışını değil de keseyi görürüm sadece o zaman dimi☺️
Dnz0601 Roxy8 ilaç olarak prosgestreron estrofem corasprin ve prednol kullanıyorum iğne filan kullanmıyorum sizin değerleriniz neler
Roxy8 Dnz0601 ben oksapar ve depol iğnelerini kullanıyorum, lutinus coraspirin ilacı alıyorum oksaparı her gün oluyorum yoruldum biraz 🙈
Lionfamily [silindi] öyle düşünme inan ki çok şükür 5+2 de keseyi gördük şimdi sıra kalp atışında inşallah sizinde görünmüştür 🙏🏻
[silindi] Lionfamily ben perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim fakat bakmadı görülmez dedi kan tahlili istedi yükselme iyiymiş cuma günü gel dedi bakalım o zaman görücem herhalde İnşallah☺️
Lionfamily sm21 önce normal ultrason sonra vajinal ultrasonla bakıyor alttan yani ondada göremezse 48 saat sonra beta isteyip artış hızına bakıyor
Btllef Lionfamily ya cok sevindim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. Darısı başıma artık 😇