Meldemmmmm Derya38Ba insallah canim benim isin rengi pazar belli olur hayirlisi Allah’tan cok istiyorum normal dogumu saglik açısından ancak elimizde değil bazi seyler insallah herkesin tüm annelere Allah yardim eder🥰
Tugbaa16 Derya38Ba Doğumun cok yakındır canım Allah kurtarsın , bebek aşağı indiği için organların rahatlıyor sabaha akşama alırız güzel haber senden :)
Derya38Ba Tugbaa16 ayyy ağzından bal damlıyor inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘😘 hayırlısıyla ah bebeklerimizi böyle düşünüyoruz doğduktan sonra nasıl anneler oluruz kim bilir kesin hem otoriter hem demokratik biri olurum ben 😂😂😂😂
asra42 @Meldemmmmm acilma epeydir var hani ilerleme yok ki sanci su nisan olmayinca acilmam da ilerlemiyor😒
Derya38Ba Meldemmmmm demi ya bana da tuhaf geliyor ama hiç ağrı çekmeyip doğuran kadınlar varmış suni sancıyla zar zor napsınlar ağrı yok sancı yok nörelim mecbur suni çekicez
MomC6 Meldemmmmm bizde 37+3 olduk bugün normalde doktorum doğuma alıcaktı bebeğimin suyu çok azalmış ama biraz daha bekleyelim hareketlerini takip et dedi nst de sancı da 80 i gördüm eve gelince de devam etti fakat dinlenince geçti 🤦♀️ sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum minik kuşunun 🌺🙏
Meldemmmmm MomC6 havuç suyu icin portakal yiyin 3 lt su için su artabiliyormus sağlıkla kucağımıza alalim 🤗
aysedemirucar Eskilerde suni yok sezeryan yok nasıl doğuruyorlaf mi şimdi doktorlar 40ndan sonra anne karnında durmasına gerek yok demesine şaşıyorum doğal bir süreç olan hamileliği neden hastalık gibi görüyolar şaşkınım doğrusu
Meldemmmmm aysedemirucar derisi soyulur kakasını yapabilir anne karnında 40 dan sonra kalmasi gelişimine fayda sağlamaz dedi ben sahsen 41 e kadar beklemek isterdim ne yaptıysam beklemedi bebeğimin sıkı takibini yaptığı için son hafta da dr degistiremedim bazen sancim gelirse devlete acile gider doğurup geleyim dedim ondada ya kakasını yerse korkusu oldu çünkü 40gun önce komşumun başına geldi cok dua ediyorum insallah normal dogum yaparım her şeyin hayırlısı eskiler nerde şimdikiler nerde . …