asra42 @Meldemmmmm ben kaldım o zaman 40+1 🙄😏2 cm acilmam var sanci su nişan bisey yok oyle bekliyorum😑
Meldemmmmm asra42 acilma varsa o da bi si bende 37 de bakti yoktu pazar rahim yumusatici vercek pazartesi suni insallah ise yarar
Derya38Ba Meldemmmmm Allah sağ salim yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin. 🙏🏼🌺 bir de karnımda tuhaf bi yumuşama var bugün hissettim sanki içimde bir şey yok gibi bebek hareketleri de yumuşak ve hafif elyaf gibi hissediyorum böyle bişey yaşayan var mıdır acaba
Tugbaa16 Derya38Ba Doğumun cok yakındır canım Allah kurtarsın , bebek aşağı indiği için organların rahatlıyor sabaha akşama alırız güzel haber senden :)
Meldemmmmm Derya38Ba yok bende ne sanci ne nisan ne su hic bir şey yok sanki daha 1 ay var doğuma halbuki 39+5 im dr de 40 da gelişimi ni tamamlıyor bir faydası yok anne karnının sağlıkla alalım diyor nolcak bilmiyorum yani sey de saçma geliyor simdi belirti yok dogum belirtisi olmaz mi ya bir insanda😅
Derya38Ba Meldemmmmm olmayabiliyormuş. O yüzden bazen açıklık olmasına rağmen ne su geliyor ne sancı hastaneye gidince dr müdahalesiyle suyu patlatılan çok kişi oluyor ve tabii suni sancıı ama umarım ansızın suyumuz gelir hemen ardından sancılarımız tutar 🙏🏼🌺
Derya38Ba Meldemmmmm demi ya bana da tuhaf geliyor ama hiç ağrı çekmeyip doğuran kadınlar varmış suni sancıyla zar zor napsınlar ağrı yok sancı yok nörelim mecbur suni çekicez
Meldemmmmm Derya38Ba insallah canim benim isin rengi pazar belli olur hayirlisi Allah’tan cok istiyorum normal dogumu saglik açısından ancak elimizde değil bazi seyler insallah herkesin tüm annelere Allah yardim eder🥰
Derya38Ba Tugbaa16 ayyy ağzından bal damlıyor inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘😘 hayırlısıyla ah bebeklerimizi böyle düşünüyoruz doğduktan sonra nasıl anneler oluruz kim bilir kesin hem otoriter hem demokratik biri olurum ben 😂😂😂😂
asra42 @Meldemmmmm acilma epeydir var hani ilerleme yok ki sanci su nisan olmayinca acilmam da ilerlemiyor😒
MomC6 Meldemmmmm bizde 37+3 olduk bugün normalde doktorum doğuma alıcaktı bebeğimin suyu çok azalmış ama biraz daha bekleyelim hareketlerini takip et dedi nst de sancı da 80 i gördüm eve gelince de devam etti fakat dinlenince geçti 🤦♀️ sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum minik kuşunun 🌺🙏
Meldemmmmm MomC6 havuç suyu icin portakal yiyin 3 lt su için su artabiliyormus sağlıkla kucağımıza alalim 🤗
aysedemirucar Eskilerde suni yok sezeryan yok nasıl doğuruyorlaf mi şimdi doktorlar 40ndan sonra anne karnında durmasına gerek yok demesine şaşıyorum doğal bir süreç olan hamileliği neden hastalık gibi görüyolar şaşkınım doğrusu
Meldemmmmm aysedemirucar derisi soyulur kakasını yapabilir anne karnında 40 dan sonra kalmasi gelişimine fayda sağlamaz dedi ben sahsen 41 e kadar beklemek isterdim ne yaptıysam beklemedi bebeğimin sıkı takibini yaptığı için son hafta da dr degistiremedim bazen sancim gelirse devlete acile gider doğurup geleyim dedim ondada ya kakasını yerse korkusu oldu çünkü 40gun önce komşumun başına geldi cok dua ediyorum insallah normal dogum yaparım her şeyin hayırlısı eskiler nerde şimdikiler nerde . …