baharbalkann Burcinesgiyayla emine ünlü değermenciye gidiyorum memnunum. Onun dışında ilknur hanım ve mine hanımda cok iyi diyolar.
Mina34 Burcinesgiyayla yoğun bir dr saadet hanım bir hafta öncesinden başlayın bence randevu almaya:))
Nurr89 Burcinesgiyayla bende Tuzla da oturuyorum.. Pendik yüzyıl Hastanesi ne gidiyorum.. muayene 210 olmuştu .. nst 35 .. normal doğum 3150 sezeryan 3650 lira henüz fiyatlar güncellenmemiş .. yarın gidip aynı fiyat üzerinden sabitleme yapicak eşim…
Betulll1 Nurr89 muayene 210 olduguna emin misiniz benre gidiyorum yüzyıla .135 tl den 210 a cıkarmı okadar geçen biri yazmıstı 140 olmuş dıyodu hatta
Nurr89 MaysaBade canım galiba doktordan doktora farkediyor .. Serap Simavlı ya gidiyorum 180 veriyordum bu ay 210 verdim
Gamzeakd Bende kurtköy de emsey hospital gülcan hanıma gidiyorum. Geçen gittiğimde indirimli 143 tl muayene doğum 6000 civarı sanırım ocaktan önce 5500 dü .
Busraveminisi1 Yesimmmmmm aa bana henüz sezeryan teklifi yapmadı haftanız nedir ben şuan 38+6 yım bana da hep normal olacak diyor
Yesimmmmmm Busraveminisi1 ben 34 haftada tanıştım Şeyma hocayla ama sürekli fikirler değişiyor gibi geldi eşim yurtdışında çalışıyor onun icin dedim dedi sezeryanı size çatı muanesi yaptımı çocuk duruş pozisyonu falan söyledimi 38+2 haftadayım
Busraveminisi1 Yesimmmmmm evet 38+1 de sulu akıntım var deyince çatı muayenesi yaptı yumuşama olduğunu iyi gittiğini bu gidişle normal olacağını söyledi ama bekliyoruz hala
Yesimmmmmm Busraveminisi1 bugun benden de sulu bi akıntı geldi ama acaba normal akıntımı diye düşünmüştüm baya çok gelmiş beni çatı muanesi yapmadı yani çatı muanesi de önemliymiş ona göre bakıp karar vermesi lazımmış ama yapmadı🙈
Busraveminisi1 Yesimmmmmm siz akıntınızı söylediniz mi ?Şeyma hocam normalde çatı muayenesini sona bırakma taraftarıdır gebesi strese girmesin diye ben sulu akıntımı belirtince suyumun gelmesinden endişe etmişti ondan baktı