Burcinesgiyayla Merhaba hanımlar pendikte gittiğiniz hastaneyi doğum fiyatını ve muayene ücretlerini yazarmısınız ? Doğuma 2 ay kaldo hala hastane arıyorum yardımcı olursanız sevinirim 😊😍
Busraveminisi1 Burcinesgiyayla tuzla da oturuyorum canım ama pendik medical park a gidiyorum Şeyma Araz a zamlandı muhtemelen fiyatlar ama en son 220 muayene 5800 normal doğumdu
MaysaBade Burcinesgiyayla bölgeye gidiyorum bende Hilal hanım doktor ilgili fena değil. Yılbaşından sonra gitmedim 145 muayene ücretiydi mayısta doğum diye konuşmadım doğum ücretini ama hastane temiz odalar filan
Nurr89 Burcinesgiyayla bende Tuzla da oturuyorum.. Pendik yüzyıl Hastanesi ne gidiyorum.. muayene 210 olmuştu .. nst 35 .. normal doğum 3150 sezeryan 3650 lira henüz fiyatlar güncellenmemiş .. yarın gidip aynı fiyat üzerinden sabitleme yapicak eşim…
aser_cgnfrkn Burcinesgiyayla MedicalPark da Hülya Toklucuya gidiyorum kendisi gerçekten mükemmel pozitif bir dr. Ayrıca çok Güler yüzlü ve çok ilgili kesinlikle tavsiye ediyorum🥰 muayene ücretleri zamlanmış sanırım benim özel sağlık sigortam olduğu için çok da bilmiyorum
Yesimmmmmm Busraveminisi1 merhabalar bende Şeyma hanıma gidiyorum normal doğum istiyorum bana geçen gittiğimde sezeryan günü verelim dedi bende normal istiyorum dedim tabi öncelik normal dedi ama kafam karıştı yani bi gittiğimde çok iyiydi sonradan çok hoşuma gitmemeye başladı
black8 Pendik Medipol Hastanesi Normal : 2.400 Sezaryen : 3. 400 Epidural ya da Spinal isterseniz +600-TL ücret farkı var
Busraveminisi1 Yesimmmmmm aa bana henüz sezeryan teklifi yapmadı haftanız nedir ben şuan 38+6 yım bana da hep normal olacak diyor
baharbalkann Burcinesgiyayla emine ünlü değermenciye gidiyorum memnunum. Onun dışında ilknur hanım ve mine hanımda cok iyi diyolar.
Mina34 Mina34 normal doğum 2400 sezeryan 3400 isteğe bağlı sezeryan 4900 muayene ücreti 140 tahlilleride dısardan yaptırabiliyorsun kendisi söylüyor zaten yaptırabilirsiniz die
Mina34 Burcinesgiyayla yoğun bir dr saadet hanım bir hafta öncesinden başlayın bence randevu almaya:))