Busraveminisi1 Yesimmmmmm siz akıntınızı söylediniz mi ?Şeyma hocam normalde çatı muayenesini sona bırakma taraftarıdır gebesi strese girmesin diye ben sulu akıntımı belirtince suyumun gelmesinden endişe etmişti ondan baktı
Yesimmmmmm Busraveminisi1 yok akıntımı daha dün fark ettim sorduğum HerkeZ çatı muanesi olmuş o yüzden merak ettim
aser_cgnfrkn Burcinesgiyayla MedicalPark da Hülya Toklucuya gidiyorum kendisi gerçekten mükemmel pozitif bir dr. Ayrıca çok Güler yüzlü ve çok ilgili kesinlikle tavsiye ediyorum🥰 muayene ücretleri zamlanmış sanırım benim özel sağlık sigortam olduğu için çok da bilmiyorum
Canan_suatefe08 Burcinesgiyayla merhaba ben pendik.medipol saadet ünsal gidiyorum muayene 125 normal 2250 sezeryan 3200 dü yılbaşından önce muhtemelen zam gelmiştir fakat yeni fiyatları bilmiyorum
Busraveminisi1 Yesimmmmmm anladım canım bana da yapmayacaktı çünkü o yüzden sizde akıntım var fazlalaştı sulu derseniz bakabilir öyleyse
selinlika Burcinesgiyayla pendik bölge hastanesine gidiyorum muayene ücreti 145 TL fakat doğum ücretleri hakkında bir bilgim yok doğuma çok var diye sormadım henüz 🙈
E-O Medicalpark pendikte dogum yapanlar tecrubelerini paylasabilir mi ? Esleri doguma aliyorlar mi ? Ebeler nasil?