duyguluanneee inci_2020 erkek bebek bekliyorum ayaklarım yanıyor üstümü sıkıca sarıp ayaklarımı dışarı çıkarıyorum 😂
Tatliskoo inci_2020 benim oğlum olacakk amaa ayaklarim yanıyor yatarkenn hemm yorganin disinda bacaklarimaa kadar sadece belimi örtüyorum cinsiyetlee alakalii degill bencee hormonlardan 😂
WmonallissA inci_2020 benim yazın bile buz gibiyd hiç ısıtamamıştım, bebeğim erkek bununla alakalı mı bilmiyorum😇
Seher112 inci_2020 bilmiyom ne kadar doğru ama bende gebeliğimin ilk haftaları ayaklarım hep buz gibiydi cinsiyetimiz erkek😅
Seher112 inci_2020 bilmiyom ne kadar doğru ama bende gebeliğimin ilk haftaları ayaklarım hep buz gibiydi cinsiyetimiz erkek😅
archmom inci_2020 Allah kalbinden geçeni versin canım. Bende kız olsun çok istiyordum . Allah nasip etti . Hayırlısını dile canım 🥰🙏🏻 Sağlıkla al kucagına insallah 🙏🏻🥰
archmom inci_2020 Allah kalbinden geçeni versin canım. Bende kız olsun çok istiyordum . Allah nasip etti . Hayırlısını dile canım 🥰🙏🏻 Sağlıkla al kucagına insallah 🙏🏻🥰