Sayeninannesi inci_2020 benim kız. Bende kansızlık vardı yaz kış elim ayağım buz gibi olurdu. Hamileliğimin ilk gününden beri yanıyo elim ayağım 😄 kız çocugu yapar diyor annem doğru sanırım 🤷♀️
Babyy1S inci_2020 benm ayaklarm ve kendim de usuyordum ilk aylarda son aylarda da yaniyordu ama erkek bebegm oldu kaniniz duşmüş olabilir
Ohaezgi inci_2020 bende kız bebeğe hamileyim hiç yanmadı ayaklarım onlar halk ağzı bilimsel bi gerçeklikiği olamaz😂 hormonlardan oluyo o tarz şeyler
haziranin25i inci_2020 sadece gece değil 7/24 ateş bastı beni 37 haftalık bir kız bebeğine hamileyim. Ama her hamilelik her bünyede farklılık gösterir. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏼🧿
Nuray23 inci_2020 benim ayaklarim donuyor corapsiz patiksiz asla duramiyorum. Kizim olucak allahim nasip edese. Allah hayirli evlat versin insallah canim. 💕
Oglm_0212 inci_2020 alakasız bence benim 36. Haftam hala yanıyor ayaklarım ve bebek erkek en baştan beri öyle sıcak
Merinosunannesii inci_2020 benimde 2 kat çorap giymeme rağmen ayaklarım buz çivi gibi ama kızım olacak nasipse 😍