Betulll1 inci_2020 yok cnm bnm normalde ayaklarım ısınmaz hamılelıgumde dedıgın gibi sıcak oğluşum oluyo :) oyle seylere göre umutlanma benım gibi öğrenınce şok olursun :)
merve_ayaz9614 inci_2020 Benim ayaklarım normalde donar yaz kış buz gibi olur ama hamile kaldım kalalı hep ayaklarım yanıyor (Kızım olacak inşallah)
AycanAycan19 inci_2020 benm ayaklarim hep usudu hamile olduğumu ogrendigimden beri hâlâ da ayni hicbisey fayda etmiyor oglum olcak💙 erkek bebekte oyle olurmuş inandim bn ona🤩
_aycaccelik inci_2020 kan basıncı arttığı için olabilir o ya ben 38+6 hamileyim erkek bebeye hala yanıyor ayak tabanlarım
Nduru inci_2020 benimde ayaklarim hep soguktur buz gibi usuyor resmen ama bebegim kiz. Bence hic alakasi yok.
archmom inci_2020 Allah kalbinden geçeni versin canım. Bende kız olsun çok istiyordum . Allah nasip etti . Hayırlısını dile canım 🥰🙏🏻 Sağlıkla al kucagına insallah 🙏🏻🥰
archmom inci_2020 Allah kalbinden geçeni versin canım. Bende kız olsun çok istiyordum . Allah nasip etti . Hayırlısını dile canım 🥰🙏🏻 Sağlıkla al kucagına insallah 🙏🏻🥰
Nurcaa inci_2020 ben ayaklarım açıkta yatıyorum en başından beri direk alev alıyor ki normalde ayaklarım hiç ısınmaz alakalı mı bilmiyorum ama kız bebeğimiz olacak 😍
Arz_trn18 inci_2020 benimde oyle çok yanıyor ustümu falanda ortmem ve cinsiyeti erkek camm o tur seylere pek inanmiyorum