inci_2020 Kızlar 10 haftalık hamileyim, en çok gece uyurken ayaklarım çok sıcak oluyo yaniyor sanki. Bir iki kişiden sordum dediler kız bebeye hamile olurken öyle oluyor. Kimde böyle oldu gerçekden cinsiyyetlemi bağlı?
Reyhan00 inci_2020 benim elim ve ayaklarım yanıyor kız ama bilemiyorum doktor vitamin eksikliğinden dedi 🤷🏼♀️
Muazzez37 inci_2020 benim ayaklarım çok yanıyo hiç üşümüyo çorapsız gezip duruyorum ortalıkta kız bekliyorum benim ki denk gelmis 😂😂 hic duymadım böyle bisey ama inanma sende ☺️
Zeynepreyyan inci_2020 cinsiyet ile alakası yok onun hormonlardan dolayı oluyor adette olmuyoruz o yüzden oluyor
Angelsmom29 inci_2020 ayaklarım buz gibi donuyor doktor kıza benzetti ama ilgisi yok cinsiyetle bence 🥰
Zeynepreyyan inci_2020 😃😃 aynen ama benim ikisinde de öyle oldu hatta şimdi ikinciye hamileyim erkek daha çok sıcak basıyor kısa kollu ile geziyorum hep çorap bile fazla geliyor
Angelsmom29 inci_2020 Amin bence yok ilgisi tam belli değil daha cinsiyeti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
ogrencianne35 inci_2020 ben cok üşüyorum eşim bana yatak hazırladı hatta gün içinde doğal gazi çok yükseltip o petegin yanındaki yatakta yatıyorum ve benimde kız 😂
fatmamusa-28 inci_2020 ben geceleri ayak yanmasından uyuyamıyorum canım ama cinsiyetimiz erkek çok alakası yokmuş gibi geldi bana şeker değerlerine mutlaka baktır
Kdrye1987 inci_2020 ben 36 haftaligim hamile kaldığımdan beri aynı benimde ayaklarım ellerim yanıyor vücudumda öyle ateş basıyor benim bebeğim kız Ama hiç duymamıştım
archmom inci_2020 benim kızım olacak . Ama gece gündüz ayagım buz gibi . Alakası oldugunu sanmıyorum 💐