Beyzanur_54 Tugce_mrv ya böğütlen biliyormusun canım onun yaprağını kaynat dediler ama onla yıkıyorsun geçiyor dediler bende yaptım şuanlık iyiyim
Minikkusum_ Beyzanur_54 bol su tüket günlük 2.5 litre ve mutlaka tuvaletten sonra ıslak yer bırakma kurula iç çamaşırını da günde 3 defa değiştir pamuklu iç çamaşırı kullan bunlar çok önemli ben de geçirdim
Tgckrds Yabanmersini bana çok iyi geliyordu. Yabanmersinini suyu yapıp içtiğim zaman bi günde çözmüştü.
Papatya6 Gamzekr kızılcığı Kan pıhtılaşması olanlar içemiyor, bir araştırın isterseniz kan sulandırıcı kullananlar kesinlikle içmemeliymiş bana da doktor demişti kızılcığı diyetisyen ama araştırınca kan sulandırıcı kullanıyorum tehlikeli imiş
Srnykp1904 Beyzanur_54 bana ilaç vermeden yana değilim dedi krem verdi iki tane çok da iyi geldi ilaç kullanmak iyi değil dedi
Mihrimahsultan1 Beyzanur_54 canım bende de vardı bol su içmek dışında 21 gün boyunca sabah akşam küçük bir avuç kuru dutu 1 su bardağı suyla 5 dk kaynatıp 5 dk dinlendirip içtim ve 21 gün sonunda tekrar tahlil verdiğimde hiç ilaç içmeden tamamen geçmişti.ayrıca kuru dutun demir vs. Bir sürü başka faydaları da var.
Fatma66 Canım bende de olmuştu doktor bana sirkeyi suyla seyrelt pamukla sil demişti gerçekten de geçti