Ebrulisss Bende 1bucuk yil yasadim resmen iskence gibi bisey neler kullandim ahh ahh .. nöbet sekeri var birebir iltaba enfeksiyona resmen o ise yaradi diyrbilirim suan hamileyim ve yine enfeksiyon cikdi ama kullansam mi kullanmasam mi bilemedim nöbet sekerini hamile degilseniz eger kullan derim
Buketkucuk Beyzanur_54 yıllarca idrar yolu ve vajinal enfeksiyon ile mücadele etmiş biri olarak bana ne antibiyotikler ne de fitiller iyi gelmemişti. Bol su içmeye çalış, sık idrara çıkabilmen için. Soğan suyu kürünü dene ama gebeysen bir önerim yok canım su iç bol bol
heyymomm Beyzanur_54 kızılcık şerbeti aldım ev yapımı her gece yatmadan onu sulandırıp içiyorum daha 4-5 gün oldu geçirmedi ama baya söktürüyor. aynı zamanda bu gün fitil de kullanacağım önceden de kullandım ama bir iki hafta sonra yine başlamıştı. doğum yaklaştığı için bir daha kullanıyorum şimdi. dediğim gibi kızılcık şerbeti (orijinal olsa çok iyi olur) ve bol bol su
Sussam Kesinlikle kiraz sapı, kaynatıp ister sıcak çay gibi ister soğutup limonata gibi icebilirsiniz. Yengem hamileliğinde idrar yolu enfeksiyonunu bununla geçirdi doktor bile şaşırmıştı sen ne yaptın nasıl geçirdin demişti kızlar deneyin derim 🙏
Fatma66 Beyzanur_54 evet şöyle ölçü vereyim misal 1 su b ılık suya 1 buçuk kaşık sirke taharetten sonra silin vajen bölgesini asla ıslak ve nemli bırakmayın ama inşallah şifa bulursunuz