Ozge5353 Beyzanur_54 bol su ic camasırını sürekli değiştir gün icerisinde ılık su ile yıka yeterli :)
Gamzekr Beyzanur_54 yıllardır çekiyorum bu enfeksiyonu geçen ay yine sancılı bir şekilde kendini gösterdi nette araştırma yaparken gördüm kızılcık suyu o olmazsa yaban Mersin’i çayı çok fayda ediyormuş evde de yaban Mersin’i vardı çayını yaptım sıcak sıcak içtim ağrısını hemen kesti sancı olmasada arada bi içiyorum kızlar bi deneyin umarım fayda görürsünüz
Mandalina91 Beyzanur_54 benimde kan değerlerimde çıktı doktor fitil vereceğini söyledi. Hissettiğim pek birşey yok daha doğrusu ağrı olmuyor ama akıntı çok oluyor
Zerrinatila Bendede aynı. Sorun var. Şuan da özellikle Vc gidince. Agırı hepten. Artıyor. Kasıkta Doktora. Gittim ilaç. Verdi. Ama. Kesinlikle. Günlük 3 litre. Su iç dedi kussan bile iç dedi Su. En iyisiymiş
Papatya6 Gamzekr kızılcığı Kan pıhtılaşması olanlar içemiyor, bir araştırın isterseniz kan sulandırıcı kullananlar kesinlikle içmemeliymiş bana da doktor demişti kızılcığı diyetisyen ama araştırınca kan sulandırıcı kullanıyorum tehlikeli imiş
Tugce_mrv Bana da fitil verdi doktorum bir haftadır kullanıyorum elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama yeterki olmuyor sanırım
Mandalina91 Tugce_mrv gözle görülür birşey oluyor mu sizde yada ağrı acı. Bana da fitil kullanacağız dedi ama daha başlamadık. 14. Haftadayız. Kan testi yaptığında farketti doktor
Tugce_mrv Beyzanur_54 bana iki farklı fitil biri bitince diğerine başla dedi ama henüz bi faydasını görmedim 😒
egesmom Beyzanur_54 benim de geçmiyor idrarım neon sarı yeşil nerdeyse antibiyotik kullanıyorum başka ilaçlar kullanıyorum 4 litre su içiyorum geçmiyor illallah ettim
Beyzanur_54 Tugce_mrv ya böğütlen biliyormusun canım onun yaprağını kaynat dediler ama onla yıkıyorsun geçiyor dediler bende yaptım şuanlık iyiyim
Humeyra1234 Beyzanur_54 cranberry yani kizilcik tazesini bulabilirsen su da cay gibi haslaniyo icebilirsin veya icecek seklinde icebilirsin yiyebilirsin 🌹
Begm Beyzanur_54 sirkeli sicaksuda bir saat ayağını beklet cnm 3 4 gün uygula beyaz kuru dut bir yemek kaşığı bir su bardağına koy kaynat ilisin iç günde bir su bardağı 10 gün boyunca devam et geçiyor allahın izni ile birde kendini sıcak tut ayaklarin da hep çorap terlik olsun