Merhaba 11+2 deyim
progestan
prilam
folik asit
D vitamini
Magnezyum şeklinde bissürü ilaç yutuyorum
ve aşırı halsizim aşırı uykum var yerimden kalkmak istemiyorum tuvalete bile gitmeye üşeniyorum artık bişeyler yerken aşırı tiksiniyorum sürekli midem bulanıyor kokuları duymak istemiyorum zaten yemek yemeğe hasretim ama midem almıyor benim gibi bu kadar halsizlik yaşayan varmı aranızda yada siz neler yaşıyorsunuz 🙏🏻😢😔 eşimle bu durum yüzünden zaman zaman tarşıyoruz bu kadar da olurmu gibi ama kalkmıyor başım zaten yemeklerimi ve işlerimi kayınvalidem yapıyor anlayamadım bir türlü

Benaytemel ben 22+3üm hala var o halsizlik gerçi bizde de bi kaynana var ama hiçbir şeye elini sürmediğnden benim halsizlik yorgunluk normal geliyor artık

Progestan bana çok uyku yapıyordu ilk zamanlarda. İlk zamanlarda ilk 3 ay bu tür şeyler olur kafanıza takmayın vücut hayatında yaşamadığı bi şey yaşıyor alışmaya çalışıyor 3.ayda göreceksin bişeylerin düzene oturduğunu.

Benaytemel yaşadığın sıkıntının sebebi Progestan bende 3 ay kullandım tuvalte bile gitmek gözümde büyüyordu

Dygu21 ayyy gerçekten bugünde sabah kahvaltıya kalkamıycak kadar uykum vardı en sonunda eşimle tartıştık bu kadar olurmu diye ama elimde değil 😔

Benaytemel çok iyi anlıyorum seni bende 3 ay işe filan gidemedim evde bi bardak yıkayamaz iş güç yapmaz durumdaydım

Bende öyleyim prilam kullanıyorum sadece aşırı halsizlik uyku hali mide bulantısı yorgunluk var hicbir sey yapasım gelmiyor inşallah tez zamanda geçer bu günlerimiz 10+3 bizde

Dygu21 ayy çok sağolun 🙏🏻🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda atlatırız

Benaytemel normal canım bende öyleydim ilaçların etkisi heleki porogestani agızdan alıyorsan o sebep oluyo olabilir kafana takma geçiçi bişi hep böyle olmayacaksın

Benaytemel bide eşin sıkıntı çikarıyo ama onunla güzel ce konuş ben de istiyorum eskisi gibi olmayı ama kullandıgın ilaçların yan etkileri oldugunu ona anlatmaya çaliş destek olacagına köstek oluyo bu adamlar anlamiş degilim

Ogi34 istediğin kadar anlat anlamaz o yüzden ağZımı bile yormuyorum artık

Ogi34 bu yaradılış onlara verilse hamile kalsalar valla kaç katını yatarlardı da işte saçmalıyorlar onlarda mı psikolojik bunalım yaşıyor anlamadım valla