Kbraozkn allah sabır versin
Aşırı halsizlik
Benaytemel o haftalar da bende öyleydim
Basımı bile kaldıramadm.
Düzeliyor sonra merak etmeyin
Benaytemel amin
Benaytemel prilam çok uyku yapıyor canım eğerki gündüz içiyosan uyuman çok normal
Progestan bana çok uyku yapıyordu ilk zamanlarda. İlk zamanlarda ilk 3 ay bu tür şeyler olur kafanıza takmayın vücut hayatında yaşamadığı bi şey yaşıyor alışmaya çalışıyor 3.ayda göreceksin bişeylerin düzene oturduğunu.
Benaytemel yaşadığın sıkıntının sebebi Progestan bende 3 ay kullandım tuvalte bile gitmek gözümde büyüyordu
esraizmirli aslında geceden alıyorum prilamı teşekkür ederim tekrardan
Dygu21 ayyy gerçekten bugünde sabah kahvaltıya kalkamıycak kadar uykum vardı en sonunda eşimle tartıştık bu kadar olurmu diye ama elimde değil 😔
Mom5 hadi inşallah çok teşekkür ederim 😘
Busra3509 amin inşallah teşekkür ederim
Benaytemel çok iyi anlıyorum seni bende 3 ay işe filan gidemedim evde bi bardak yıkayamaz iş güç yapmaz durumdaydım
Bende öyleyim prilam kullanıyorum sadece aşırı halsizlik uyku hali mide bulantısı yorgunluk var hicbir sey yapasım gelmiyor inşallah tez zamanda geçer bu günlerimiz 10+3 bizde
Dygu21 ayy çok sağolun 🙏🏻🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda atlatırız
Melikeadiguzell ne güzel allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Benaytemel normal canım bende öyleydim ilaçların etkisi heleki porogestani agızdan alıyorsan o sebep oluyo olabilir kafana takma geçiçi bişi hep böyle olmayacaksın
Benaytemel bide eşin sıkıntı çikarıyo ama onunla güzel ce konuş ben de istiyorum eskisi gibi olmayı ama kullandıgın ilaçların yan etkileri oldugunu ona anlatmaya çaliş destek olacagına köstek oluyo bu adamlar anlamiş degilim
Ogi34 istediğin kadar anlat anlamaz o yüzden ağZımı bile yormuyorum artık
Ogi34 bu yaradılış onlara verilse hamile kalsalar valla kaç katını yatarlardı da işte saçmalıyorlar onlarda mı psikolojik bunalım yaşıyor anlamadım valla
Benaytemel of anlamıolar anlamadıkları gibi insanı yalancı yerine koyuyo gibi yapıyolar yalandan yere yapıyoz sanki şeninde karnına karpuz bağlayalım bütün gece onunla uyu gündüz gez evi topla et bakalım napıcan diyorum bende
Mom5 valla o kadar doğru ki gece 10 kere tuvalete kalk o kadar ilaç yut dikkatlı uyu uyurken alalede bi harekette hemen kendini düzelt soluna doğru yat vs vs ama sanki nevarki gibi bir tepki al saçma