Progestan bana çok uyku yapıyordu ilk zamanlarda. İlk zamanlarda ilk 3 ay bu tür şeyler olur kafanıza takmayın vücut hayatında yaşamadığı bi şey yaşıyor alışmaya çalışıyor 3.ayda göreceksin bişeylerin düzene oturduğunu.

Benaytemel yaşadığın sıkıntının sebebi Progestan bende 3 ay kullandım tuvalte bile gitmek gözümde büyüyordu

Dygu21 ayyy gerçekten bugünde sabah kahvaltıya kalkamıycak kadar uykum vardı en sonunda eşimle tartıştık bu kadar olurmu diye ama elimde değil 😔

Benaytemel çok iyi anlıyorum seni bende 3 ay işe filan gidemedim evde bi bardak yıkayamaz iş güç yapmaz durumdaydım

Bende öyleyim prilam kullanıyorum sadece aşırı halsizlik uyku hali mide bulantısı yorgunluk var hicbir sey yapasım gelmiyor inşallah tez zamanda geçer bu günlerimiz 10+3 bizde

Dygu21 ayy çok sağolun 🙏🏻🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda atlatırız

Benaytemel normal canım bende öyleydim ilaçların etkisi heleki porogestani agızdan alıyorsan o sebep oluyo olabilir kafana takma geçiçi bişi hep böyle olmayacaksın

Benaytemel bide eşin sıkıntı çikarıyo ama onunla güzel ce konuş ben de istiyorum eskisi gibi olmayı ama kullandıgın ilaçların yan etkileri oldugunu ona anlatmaya çaliş destek olacagına köstek oluyo bu adamlar anlamiş degilim

Ogi34 istediğin kadar anlat anlamaz o yüzden ağZımı bile yormuyorum artık

Ogi34 bu yaradılış onlara verilse hamile kalsalar valla kaç katını yatarlardı da işte saçmalıyorlar onlarda mı psikolojik bunalım yaşıyor anlamadım valla

Benaytemel of anlamıolar anlamadıkları gibi insanı yalancı yerine koyuyo gibi yapıyolar yalandan yere yapıyoz sanki şeninde karnına karpuz bağlayalım bütün gece onunla uyu gündüz gez evi topla et bakalım napıcan diyorum bende

Mom5 valla o kadar doğru ki gece 10 kere tuvalete kalk o kadar ilaç yut dikkatlı uyu uyurken alalede bi harekette hemen kendini düzelt soluna doğru yat vs vs ama sanki nevarki gibi bir tepki al saçma

• Mom5 bunu yanıtladı.
                • Mom5 bunu beğendi.