34_21_23 Esra_80_ hayır sadece cildimi kuru tutmaya temiz tutmaya çalışıyorum yüzüm çok yağlandı çünkü. Onun haricinde birşey sürmek istemiyorum
Esra_80_ yasemin333 bende kontörle gittimde sorucam artık cidden psikolojim bozuluyor aynaya bakınca 🤦🏼♀️
Barbi Esra_80_ yok merak etme bende sürüyorum kaç gündür yüzümde sivilce izleri vardı sıkmıştım ben.kantoron sürdüm 2 üç güne geçti hiçbişey olmaz
Dilaam Esra_80_ valla ben kızımda çok guzellesmistim hiç leke sivilce yoktu şimdi erkek olcak hamileyim baya sivilce çıktı 4 aylık olunca geçtiler
Esra_80_ Dilaam demkki fark etmiyormuş ama çevremde erkek bebek annesi var güzel görünce bir acaba diyorum 🤦🏼♀️
Aysekrcy Esra_80_ benim de anlımda ve elimin bir bölümününde egzama başladı kapkara kızım alnım kıpkırmızı çok komik oldum 😁 ara ara pırtlayan sivilcelerde cabası 😬
Aloneanqel Esra_80_ 20-30 haftalar arası aşırı büyük büyük sivilcelerim çıkmıştı. Zamanla geçti canım.
Dilaam Esra_80_ bayada büyümüş görmüştür demekki sende kız istiyomussun ne güzel daha değişeceğini sanmiyorum
Aloneanqel Esra_80_ biraz çoğalıyorlar hele ki cildin yağlıysa. Benim cildim yağlı bir cilt maalesef 🤦🏻♀️ Çenemin altlarında tırnağım kadar olan olmuştu ya. Dayanamamıştı sıkmıştım çok kötü görünüyorlar. Ama geçiyorlar canım ilerleyen haftalarda merak etme 😊
Esra_80_ Aysekrcy orası öyle kendimi sadece bu şekilde avutuyorum zaten 😂😂😂😂Güzellimi Al kızım sende dursun diyorum 😂🥰🙏🏻