Dilaam Esra_80_ bayada büyümüş görmüştür demekki sende kız istiyomussun ne güzel daha değişeceğini sanmiyorum
Esra_80_ Aysekrcy orası öyle kendimi sadece bu şekilde avutuyorum zaten 😂😂😂😂Güzellimi Al kızım sende dursun diyorum 😂🥰🙏🏻
Aloneanqel Esra_80_ biraz çoğalıyorlar hele ki cildin yağlıysa. Benim cildim yağlı bir cilt maalesef 🤦🏻♀️ Çenemin altlarında tırnağım kadar olan olmuştu ya. Dayanamamıştı sıkmıştım çok kötü görünüyorlar. Ama geçiyorlar canım ilerleyen haftalarda merak etme 😊
Esmancp Esra_80_ kız erkekle alakalı olduğunu sanmıyorum cilt tipiyle alakalı sanırım bende öyle bişey olmadı smdiye kadar olmazda ins hergun düzenli sabunla yıkamanızi tavsiye ederim doğumla birlikte geçer hepsi ins ❣️
Hamileyim-mutluyum Esra_80_ Üzülme canım doğumdan sonra geçer inşallah insan hamileyken tepe taklak oluyor herşeyimiz değişiyor valla hepimiz aynıyız yanlız değilsin yani
Esracnrr27 Esra_80_ benim de ilk 5 ay öyleydi sivilce ve sürekli kusmaktan yüzüm küçük küçük kan oturmuştu nokta noktaydı hep çok kötü günlerdi. Sonradan düzeldi
Sahika8989 Esra_80_ benimde oylr bi tarafi sivilce oldu 34 haftaligim ama sozde doktorun dedigi 36 haftaligiz yarisi sivilce oldu valla bsy surmym
Srhtzlyh Esra_80_ benim sivilcelenmeye başlamıştı bende sabah aksam dalin şampuanla yüzümü yıkamaya başladım şimdi yoklar😊