Esra_80_ Kız Anneleri Yüzünüz bozuldu mu sivilce vs 🤦🏼♀️Ya psikolojim bozuldu iyice Sivilcem çok olmaya başladı bişeyde uygulanmıyor napmam gerek sizler de böyle durum varsa ne yapıyorsunuz🙄
Ydgrshn Esra_80_ valla yuzum sivilceden berbat bi durumda 23 tane kucuk(sinirden saydim)1 tane de yanagimda buyuk var gozume batip duruyo madecasol la fito krem karisimi suruyom arada hicde ise yaramiyor
Yasemin301 Yasemin301 hamilelik sureci herkeste farkli maalesef benim hamile kalmadan once arada cenemde bir iki cikardi simdi yok siyah noktalarim bile gitti
34_21_23 Esra_80_ benimde her yerim sivilce doldu ergenlikte bile sivilce görmemişken şimdi sivilcelerle cebelleşiyorum
Gulsrml Esra_80_ kız annesi adayıyım net belli değil ama yüzümde sivilceler var. Ama bunun kızla erkekle alakası yok. Regl olamıyoruz sonuçta vücutta buna tepki veriyor ve şuan bazı şeyleri canımız istediğinden daha çok tüketiyoruz bundan dolayı çıkıyor bence
Esra_80_ Gulsrml valla çevremde erkek anneleri var Ne kadar güzeller🙄🙄Ama ben kendime baktım 🙄🤷♀️Sivilce hep ya 🤦🏼♀️ Çirkinleştim iyice 😂😂😂
Burcak65 Benim yüzüm değil de sırtım omzum battı.. Sivilce gibi içi dolu da değil.. Hormonal herhalde
Hamileyim-mutluyum Esra_80_ Üzülme canım doğumdan sonra geçer inşallah insan hamileyken tepe taklak oluyor herşeyimiz değişiyor valla hepimiz aynıyız yanlız değilsin yani
34_21_23 Esra_80_ hayır sadece cildimi kuru tutmaya temiz tutmaya çalışıyorum yüzüm çok yağlandı çünkü. Onun haricinde birşey sürmek istemiyorum
yasemin333 Esra_80_ erkek annesiyim ama benim de çok sivilcem çıktı.Güya erkek bebek güzelleştiriyordu uyanıyorum yanağımda deriden çıkan sert çıban gibi bir sivilce acıyor sıksan sıkılmıyor 😒madecassola başladım onu da doktorum haftada 1-2 defa kullan dedi
Esra_80_ yasemin333 bende kontörle gittimde sorucam artık cidden psikolojim bozuluyor aynaya bakınca 🤦🏼♀️