kubraannecikk1 Ebrubkrkyn aynıyız canım bende 9+2 oldum bu Gün canım öncelikle sakın içinde bir can Olduğunu unutma bende şuan zor günler geçiriyorum ama allah bizim içimizi biliyor bize bu yükleri taşırken umut olsun diye minik birr can verdi.sakın ona ve kendine haksızlık etme annen yavrunu düşünmeni miinnak kalbi atmaya devam etsin diye üzülmemeni isterdi. Allah verdi Allah aldı mekanı cennet olsun.sakın üzülme❤😘 Ebrubkrkyn
Ebrubkrkyn kubraannecikk1 Çok teşekkür ederim yazdıkların için. İnsanın tanımasa bile böyle içten mesajlar alması Çok huzur verici 🤲 rabbim dayanma gücü versin hepimize 🤲
Cigdem175 Beta hcg de 1070 i gördük çok şükür🙏🙏inşallah çarşamba günü kesemizi görücez allah ’ın izniyle 😊
Sevda4125 Bahar2622 canım benim de kayıpları oldu en büyükleri 3 bucuk aylıktı suni sancıyla düşürdüm.. Ama 1 evladım var şükür şimdiki de de kan sulandırıcı vermedi
irorkay Bahar2622 merhaba hayırlı olsunn ❤️ ben de öğrendiğimde adetimden 2 gün geçmişti 4775 çıkmıştı değerim. Kese ancak 8000 betada göründü bu kişiden kişiye değişiyor sanırım😊😊 Şu an 10 haftalığız❤️
E_m_l irorkay bende 10+5 oldum hiç birşey hisetmiyorum halen sadece yorgunluk hariç hamile oldugumu bile hissetmiyorum normal mi ki mide bulantısıda hiç yaşamadım
YagmurBzrgl Hayırlı olsun herkeseee 🌸 bizde bugün 5+5 oldukkk. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🎈😊😊
Sevda4125 havva0917 Amin canım benim cinsiyeti ögrenincede konuşalım haberleşelim bagı kopartmayalım ☺️ RABBİM eli ayaga düzgün saglıklı evlat versin hepimize ♥️🤲
Bahar2622 Saliha_00 aminn insallah bidaha aynisi yasamazsınız. Kalp atışı nasıldı mucize gibi olmalı o ani sabirsizlikla bekliyorum🥰
Saliha_00 Bahar2622 çok güzel bir duygu canım rabbim herkeze yaşatsın inşallah 🥰 7 yıl sonra geldi mucizem ama henüz çok küçük olduğu için tam anlayamadık 😅
Aslihan2 @Bahar2622 Totem yapınca oluyor demekki bu ay da ben yapıyorum hadi bakalım 😂 insallah bir dahaki ay pozitifi görürüm 😍 Sağlıkla kucağına al bebiktonu insallah canım baharcm 🌸
Bahar2622 Aslihan2 canımınici hoşgeldin ☺ totem tutuyor deneyelim yine hepiniz için 🥰 herkese dua ediyorum bu ay olacak inşallah ❤❤
Bircanm Bahar2622 hala bulantı kusma devam ediyo 🤦 onun dışında herşey aynı ilk haftalardaki gibi yani ama gerçekten çok farklı bir duyguymuş Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Ssstey Bahar2622 yok aslında tam 12. Günde oldu adet tarihinden hesaplattığımda 3+6 görünüyor. Beta değerim sizden yüksek ama anlayamadım vücut o kadarda bilemiyoruz 😅
mia21 Bizde tam 4+0 ız 🥰 gecen Cumartesi reglime 1 hafta kala yaptırdım test değeri 17 çıktı. Pazartesi yine yaptırdım 62.3 çıktı. En son Çarşamba yaptırdım test 187 çıktı. Pazartesi günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah görünür minnağım ❤️
Zahide_07 Nagisel benim 206 çıktı hcg ebe 4 haftalık falan demişti bu hafta içi doktora gidicem sizin beta hcg kaç çıkmıştı