Sehribanmehmet Benim gibi ilac icemeyen hap yutamayan bayanlar varmı vitamin ilacimi bir turlu yutamiyorum önerileriniz varsa yazin 😢
Minikmucizem27 Gamzissss herkesin hamileliği farklılık gösteriyor. Umarım en kısa zamanda bulantılarımız diner 🤲🏻 🐣
Mericimekannesi Bahar2622 merhabalar bugün kan testi sonucumda beta HCG ’m 194.9 çıktı ne anlama geliyor acaba? ,
Bahar2622 Mericimekannesi hamilesiniz demek🤰🤰 ama kan sonucuna göre değilde son adet tarihine göre hesaplanıyor, gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah 😍
Znsnl SmyyKrty benim de ara ara oluyor canım doktor ilaç yazıyordu ama engellemez geciktirir sadece düşük durumu olursa dedi yazmadı bakalım inşAllah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşAllah ilk dönemde oladabiliyormuş böyle şeyler
Eda115354 Alyasibel benim de 5+3 te beta 7500 lerde çıkmıştı. Doktor bi an göremedi dış gebelik mi acaba neden yüksek betan bu kadar dedi. O an çok korktum ama sonrasında alttan gördü. İçim rahatladı ama hala biraz endişeliyim. Yüksek değerli birini görünce rahatladım gibi ya. İlk gebeliğim de ondan bu endişeler. 🤷🏻♀️
Alyasibel Değişik fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Hamile olduğumu duyurmak istiyorum yarın oğlumun doğum gününü kutlayacağız hem de bu arada duyurmak istiyorum yardımcı olabilirsiniz şimdiden teşekkürler sevgiler 💙🤰
fatmaaozen Bahar2622 Bahar2622 Bahar2622 Merhaba 😊Ben de çok erken öğrenenlerdenim. Şu an son adet tarihime göre 5+6 günlük hamileyim. Cumartesi günü doktora gittik ama tabi çok erken kese gözükmedi. Rahim duvarımın kalınlaştığını söyledi doktor. Perşembe tekrar çağırdı. Tahlillerimi yaptırdım genel olarak sorun yok, ama enfeksiyonum çok yüksek çıktı sadece. Doktorum doğal bir ilaç verdi ona başladım. Umarım herşey yolunda gider hepimiz için 🥰🙏🏻 Bahar2622
Bahar2622 fatmaaozen teşekkür ederim insallah hepimizin ❤ persembe keseniz gözükür umarım bizimkide henüz gözükmedi 🥰
fatmaaozen Znsnl İdrar yolları enfeksiyonu doktor anormal bir durum olmadığını söyledi. Hamilelerde olabiliyormuş genel olarak. Urisanol flash önerdi. Onu kullanmaya başladım şimdi. Bi de folik asit zaten kullanıyordum devam etmemi söyledi.
zeyneb_ Tostosunannesiii masaAllah biz 9+3 ama doktor geriden aliyor 8+6 . keseyi 5 haftadan gorduk . her kese saglikli dogum diliyorum ❤️🥰
fatmaaozen zeyneb_ Tebrikler 🎈 Beta ilk test yaptığımda 283’dü 4 5 gün sonra 1501 çıktı. Ben de görmek için kontrolümü bekliyorum :)