Mihribancaglar Bahar2622 hemd3 çok çok güzel bizde 7+2 olduk 3 gün önce kalp atışlarını duydum keseyi 4+3 de gördüm inanılmaz güzel
Pinarakcayy Kizlar bişey sorcam 6+2 haftalık hamileyim kalp atışını duymadık doktor 3 gün sonra cagirdi 3 günde ne değişir duyulur mu kalp atışı sizce 6+5te ?
Mihribancaglar Pinarakcayy duyulur canim zaten bazi bebeklerin kalp atışları 7 hafta da duyulur sıkma canını annesi 🥰🦋
Pinarakcayy 150819-170120 bakalım ne diyecek doktorum inşallah sağlikla kucağımıza alırız bebislerimizi 😍
eylemesmeyar Melikeelanur benimde bugun 6+3 beraberiz 🙂 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
pink_dream25 Sağ ve sol yumurtalıktan hamile kalmanın bi farkı oluyor mu ? Ve cinsiyet için çin takvimi işe yarıyo mu ? :))
Esma_zrl pink_dream25 öyle birşey var mı sağ sol diye benim ilk hamileliğim sağ taraftı hep sağım ağrıdı kızım oldu şimdi çok yeni ama yine sağ ağrıyor ben rahim büyümesi ile ilgili olduğunu biliyorum
Alevimu Bahar2622 🤣🤣 çünkü adetim sürekli gecikiyordu bir hafta on gün bazen 3-4 gün yine 7-8 gün gecikti ama kasıklarımda ağrı olunca dedim herhalde bir kaç güne olurum bir iki gün daha gecikince test yaptım. Adet düzensiz olunca anlamıyorsun maalesef 😋😋
Bahar2622 Alevimu hee düzensizlik olunca bilmek zor olur tabi cok haklısınız sağlıkla gelsin inşallah😊
Seyda2434 Bahar2622 merhaba 🙂 biz kesemizi gorduk 6. Haftadayız cok miniciğiz 2 hafta sonra kalbini duyacağız inşallah ve evet hamile olmak cok guzel bir duygu 🤰💓🙂
Bahar2622 Seyda2434 merhaba🥰 gözünüz aydın insallah kalp atisinida rahatlıkla duyarsiniz bizde sabırsızlıkla birazcık büyümeyi bekliyoruz sonra kesemizi göreceğiz 🤗
idilika83 Melikeelanur brnim de birebir aynı hikaye:) bugün 6+3 cuma günü inşallah kalp atışını duyabilriim. Kese var yolk kesesi de var ama benek hareketlerini hemüz göremedik.