Happybaby007 Bahar2622 inşallah hayırlısıyla görürsünüz. Sırada kalp atışı var sonra cinsiyet kilo artış derken günler gelip geçecek 😂
[silindi] Sa__ ayyy ne güzel beraber ilerlicez o halde burdan direk nasıl yazısışıyo mesela sizle onu bilmiyorum eger siz bilşyosanız öyle haberleşiriz burdan☺️
Bahar2622 Mila_su bana doktorum eczanelere sor hangini bulursan onu vereceğim dedi. Oksapar bulduk 4bin ondan aldik dediginiz gibi ayniymis hepsi bakalim bidahakine hangisini bulabilirsek yine onu alacağız
Esra_kaya Bahar2622 ben 6+6′yim kalp atisini duyamadim ama ultrasondan attigini gördüm ben de 4 haftalikken minnacik bir beyazlik vardi cok küçüktü ama görmüştüm
Bahar2622 Esra_kaya olsun görmekte ayni şey darısı başımıza inşallah 🥰 bende haftaya anca kese göreceğim
Fatma969 Bahar2622 bizde6 haftalikken gördük keseyi hcg degernn yüksekliğine bagli suan 11+4 olduk cok şükür smdi merakla cinsiyetimizi bekliyoruz 🤲😊
Nes_35 Bahar2622 insan hemen kendini anneliğe hazırlıyor ne güzel :) benim daha doğru düzgün yerleştiğinden emin değilken tutunsun diye bende çok konuşuyorum 🙈😂
Bahar2622 Nes_35 evet odalari gezdiyorum ona😂 gezdirirken de anlatıyorum doğunca da cok gezeriz odalari uyusun diye😂
Esen35 Bende yeniyim şu an 8+2 yim 6+4de kalp atışını duyduk pzt günü randevum var heyecanla bekliyorum ❤️
Nes_35 Bahar2622 yaaa çok güzel 🥰🥰 Maşallah canım cümlemize ve isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim🧿🙏🏻🤰