Bahar2622 34Gizem haklısınız aslında önümüzde uzun bir yol var beklemekle geçecek 🥰 sağlıklı olsunlarda bekleriz😊
Selcansahin33 Bahar2622 bende 4+2yim en son 5 ocakta kan verdim beta hcg 187 çıktı dün yeniden kan verdim pazartesi sonuç çıkacak ve muayene olcam bakalım gelişme var mı cok heyecanlı 🤗🤗
Happybaby007 Bizde 4+3 olduk🙏🏻🙏🏻Keseyi dün gördük.doktorumuz herşey gayet iyi dedi. Vitamin ve progestan kullanıyorum. 10 gün sonra kalp atışını bekliyoruz inşallah
Selcansahin33 Bahar2622 inşallah beta hcg 782 ye yükselmiş cuma günü verdiğim kanda şuan muayene olmak için bekliyorum inşallah keseyi görürüz ❤❤
Burcinsrdgn Bahar2622 inşallah sağlık ile kucağımıza alalım bebeklerimizi Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın
Gulsahmesut Bahar2622 2. Hamileligim benimde ve yeniden forumda hamilelik postlarina bakmak bile heyecan veriyo :) 6+2 deyiz biz:)
Mila_su Bahar2622 iyi edersin cnm kullandığın ine ismi nedir o marka bulunmuyorsa diğer markalarda aynı işlemi görüyor bn ilk hibor sora enex en sonda oksapar aldım hepsi 4 binlik
Bahar2622 Mila_su bana doktorum eczanelere sor hangini bulursan onu vereceğim dedi. Oksapar bulduk 4bin ondan aldik dediginiz gibi ayniymis hepsi bakalim bidahakine hangisini bulabilirsek yine onu alacağız
Happybaby007 Tek endişem sigaranın bebeğe zarar vermesi. Doktorum artık bırakmazsın bu senin ve bebek için daha kötü olur dedi mümkün olduğunca azalt dedi. Bende uğraşıyorum işte
Sevoooo Happybaby007 Bence bırak direk sigarayı çok zararı var bebeğe, bebeğinden önemli olamaz hiçbirşey öyle düşün bende içiyordum bıraktım çok şükür 😍