Humeyra1234 Bahar2622 evet mucizem o benim insallah büyür polikistik over sendromum var ve hep denildi tedavisiz evlat sahibi olamam diye ama allah iste nasip ettimi ediyor sadece duam su ki büyüsün kucagima saglikli sihatli gelsin
ecembugra53 Bahar2622 bemde öyleydim 🤦🏼♀️ Her hastaneye gittiğimde heyecan tavan yapıyordu 😊 valla bak zaman gecti şimdi büyüyor gözümün önünde
yusralina68 Bahar2622 Bu dünya da en güzel şey anne olmak Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşaAllah😍♥️
Bahar2622 yusralina68 amin inşallah şuan onun düşüncesi bile muhteşem ah bide kucağımıza alsak hayırlısıyla🥰
Bahar2622 ecembugra53 evet tansiyonuma baktı hemsire cok heyecanlisin dedi tabiki heyecanliyim nasil sakin olayım 😀
mavipinokyo mirzabebek-0121 garanti olsun diye 7 de gitmek istedim duyamazsam moralimiz bozulmasin diye
yusralina68 Bahar2622 bende 14 haftalık hamileyim Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin insaAllah♥️
Bahar2622 yusralina68 inşallah hiç sorunsuz geçsin hamileligimiz sağlıkla gelsin bebislerimiz🥰 Slogan gibi oldu😂
Zeynep_99 Bahar2622 Merhaba bahar hanım bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu kan değerimiz 390di fakat keseyi görebilmek için 1000lerde olması lazimmis doktora gittiğinizde bol su için kese zor görünüyo çünkü bilgi vermek istedim
mirzabebek-0121 Zeynep_99 evet bana öyle demiştiler benim de ilk öğrendiğimde beta hcg 588,10 du salı günü öğrendim cuma günü gittim direk keseyi gördüm
Bahar2622 Zeynep_99 cok teşekkür ederim bidahaki kontrolümde 2 bine yaklasacak bolca da su içerim belki görebilirim ☺
2melek_annesii Bahar2622 malesef gitmeye cok vaktim yok esim calısıyo ailem uzakta tekim burda bırakcak kimse yok ama öyle olsa bile belli Bi zaman belirti verir diye düşünüyorum
Zehra7887 mirzabebek-0121 ay ne güzel 🙈🥰 herkez görsün keseciklerini kalp atışını ay çok heyecanlı dua edelim birbirimize 🙏🏻