Melike0642 benaslindayohum Galiba siz erkek istiyorsunuz gibi geldi 😊 ama canım sağlıklı olsunda önemli değil bence kız erkek
benaslindayohum Tugceakdgn ama kiz cokta donmez diyorlar erkek dediklerinde kordonu pipi sanip soyleyebiliyorlarmis ama bilmiyorum yaa
benaslindayohum Melike0642 aksine kiz olarak kalsın istyorum kucuklugumun hayalidir kiz bebisim olsun poncik poncik tulu giydireyim cevrem cok erkek hissediyorum diyo korkuyorum o yuzden dönmesinden 😀😀
benaslindayohum Kevserrrr1 demek istedigimiz tabikide bu ama ne kdar olur konusunu tartismak istedim işte 😁 daha haftasi kucuk ama iste
Angelsmom29 benaslindayohum aksine ac gittim bizimki ac olunca coşuyor sanırım 🤭hatta hastahaneye giderken cikolata yiyecektim unuttum ay şimdi hiç hareket etmez dedim ama bizim bebiş şaşırttı bizi
Melike0642 benaslindayohum Bence değişmez canım insallah rabbim gönlüne göre versin 😊🥰 benimde 12.haftada tahmin etti değişmedi 26.haftamdayim kızım olacak benimde hani nadir kızların değişmesi 🥰
benaslindayohum Caniimkizim iste erkekte yanilma payi daha cok oluyor diyorlar o yuzden yazmak istedim acaba sonradan erkekmis derler mi diye
sminas benaslindayohum tavsiyem çok merak ediyorsanız farklı bir dr görünün oda aynısını söylerse değişmez
Kevserrrr1 benaslindayohum geçen birisini okumuştum 8. Ayda cinsiyeti değişti ne yapıcam diye 🤭 doktor bile şoka girdi nasıl yanlış gördüm anlamıyorum felan demiş. Öyle yazmıştı bayan sanırım bi kaç doktora daha gitmek gerekiyor 🤭🤭
Angelsmom29 benaslindayohum inşallah 2 kayıptan sonra oğlum melek olduktan sonra bu bebeğimi sağ salim kucagıma almak nasıp olur inşallah rabbim ömürlerini uzun hayırlı evlat eylesin bebeklerimizi inşallah 🤲
benaslindayohum Kevserrrr1 ama detayli bana net olur gibi geliyor sonucta butun heryerine bakıyorlar bebegin cok ilginc valla 🤔