benaslindayohum Kevserrrr1 ama detayli bana net olur gibi geliyor sonucta butun heryerine bakıyorlar bebegin cok ilginc valla 🤔
urazaslan benaslindayohum 13+2 de %95 kız denilmişti ama oglum oluyor😂 hatta doktor çok çok emin konuşunca heycandan balon bile patlatıp inst ya video atmıştım🙄
benaslindayohum urazaslan eyvah sonra erkek icin tekrar yaptiniz mi oyle birsey videoyu degistirmelik
urazaslan benaslindayohum yok hayır videoyu sildim erkek patigi atıp saglıkla gel oğlum yazdım😂 herkes şok tabi
26Merve Raymalifalitiko canım Google den img yükle yaz oraya yükle linki kopyalayıp buraya yapıştır 🤗
sminas benaslindayohum tavsiyem çok merak ediyorsanız farklı bir dr görünün oda aynısını söylerse değişmez
benaslindayohum sminas 2. Doktor görüşünü bugun aldim o da %90 Kiz dedi haftya gelirsen net soylerim dedi 😀 herhalde artik kiz diyebilirim rahatça
birprensesvebirprensannesi benaslindayohum Bende 12+4 de detaylıya girdim bazı sebeplerden dolayı erkek dediler büyük ihtimal oluşuma göre değişir mi acaba çok okudum böyle 🤷
benaslindayohum birprensesvebirprensannesi daha kucukken nub teorisine gore mi ne soyluyorlar bi de ikilisi sıkıntılı cikana farkli test ypiyorlrmis ismini unuttum o da net soyluyormus ama 🤔
Meral0203 12 de erkek dedi 13 de kordon bacak arasindaydu 15 de buyuk ihtimal kiz dedi ama kordon cikmiyor bacak arasindan doguma jadar ogrenemicez hrrhalde
Hilalaysima Kızlar bana 11+5 te kıza benziyor dedi 16+5 te erkek dedi şimdi Pazartesi randevum var 19 haftalık olucaz sizce 16 da yanılma olur mu
hatice_03 benaslindayohum Yüzde doksan beş kızın var diyen doktor sonraki haftalarda göremedi cinsiyetini bugün öğrendim oğlum olacak 20. Haftadayiz artık değişmez heralde 😂