Sineemm Muazzez37 bunyeyele alakalı canim o kullansa da fayda etmiyor bazen benim ilk kızımda hiç kullanmadım sadece belimde iki çatlağım oldu bu kızımda bir iki defa sürdüm bundada göbeğinde iki tane oldu başka yok 🤷
ece_2206 Muazzez37 insallah halsizlik yaşıyor musunuz sizde ya da covid sonrası ne kadar halsizlik yaşadınız
Muazzez37 ece_2206 covid sonrası cok halsizlik yasadım canm ayakta durcak halim yoktu çok zor atlattım hastanede yattım sonra gecti ama bu ara yine halsizlik var bende ama son zamanlar diye sanırım 😓
MeryKCR Muazzez37 benimki de seninkinden 2 hafta sonra olacak artık çatı muayenesi de yaparlar mı bakicaz🙂
ece_2206 Muazzez37 yaa çok geçmiş olsun bende de bu ara çok halsizlik var diyorum covid etkisi mi ama sanırım haftamın ileri olmasından kaynaklı kan değerlerim düşükmüş
Bilibon Ayseege6156 bizimde gozuken mart bir ama sezeryan olucaz tam net olmasada 20 si gibi planlıyoruz bakalim
Birmelekannesi27 Muazzez37 kizim biraz hareketli oldugu icin Doktor erken gelebilir belki diyor ama benim icimede öyle doguyor