MeryKCR Muazzez37 bildirimler gelmiyor geç görüyorum mesajları kusura bakmayın ben riskli gebelik bölümüne gidiyordum iki haftada bir gitmem gerekiyordu. Risk durumunu atlattık şimdi 3 hafta sonra gel dediler sonra da her hafta çağırırlar herhalde Senin kontrollerin nasıl sıklıkta
Tutimati Merhaba Şubat anneleri bizde erken davranmazsa ablası gibi, Şubatın ilk haftası doğacağız inşallah😊
Tutimati 5 ocak da doktor rendevum vardı 14 ocak da doktorum tekrar çağırdı nst ye giricem 🤦♀️İnşallah herşey yolunda giderde zamanında gelir kızım 🙏🏻
Tutimati Muazzez37 amin canım cümlemizin inşallah Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin🙏🏻🧿
minik_kalbim Muazzez37 aynen işte öyle geliyor içime bide sezeryan istiyorum normal dogumdan çok korkuyorm ya oyuzden😃
Tutimati Benim ilk kızım 2016 doğumlu normalde Mayıs’da bekliyorduk ama sabırsız davranıp 36+2 de Nisan’da geldi çok şükür o zaan apartopar oldu herşey Bu yüzden hastane çantamı çok önceden hazırladım 😄
Tutimati minik_kalbim sizde bendensiniz bahsettiğim gibi ilk gebeliğimde acemilikten evde otururken biranda karnımda kasılma ve belimde ağrı başladı doktoruma yazdım nst ye gir hemen hastaneye gidip bende hemen geliyorum dedi wc ye gideyim dedim baktım azcık kanamam var netse doktorum muayne etti 8cm açıklıkğım olmadına rağmen doktorum mormal doğum yaparmısın dedi hayır beni kesin demiştim😁
minik_kalbim Tutimati 😂ahahahah kiz 8 santim olmuş zaten kolay olurdu belki 🤭 Bende vajinusmus denilen illeti yaşadim 2 ay o yuzden korkuyorum yoksa gözüme sancisi agrisi görünmuyor.
Tutimati minik_kalbim şöyle söyliyim ilk kızımı tüp bebek tedavisi ile sahip oldum doğumu riske atmak istemedim desem daha doğru olur
Muazzez37 Gulsumbozkurt olabilir canm benimde carsamba randevum varda daha erken benim icin gün vermez gibime geliyo 🤷♀️