Muazzez37 Ebrubaydarr benimde aynı sanki zaman duruyo geçmiyo gibii 🥺 heycandan ve meraktan 😂 bende daha bi belirti yok bakalım ilerki zamanlarda neler yaşıycaz 😊
ssuleeyuce Muazzez37 bizimde 28 gun kaldi sezeryan gunumuz belli ama sanki bana hep o tarihten once dogum olcak gibi geliyor ya bakalim.
Muazzez37 ssuleeyuce inan ki ben hiç bisey hissetmiyorum canm 😊 erken gelicekmis gibi hiç gelmiyo bana 😂
Muazzez37 ece_2206 ins. Saglikla kavusursun kavuşuruz canm bnim Rabbim şifa versin 🤲 bende ilk ay gecirdim Rabbim bida göstermesin insallah 🤲
ece_2206 Muazzez37 insallah halsizlik yaşıyor musunuz sizde ya da covid sonrası ne kadar halsizlik yaşadınız
Muazzez37 Fatmaaygzr amiin insallah canm bnim suni sancı benim doktorum verirmi bilmiyorum ama tedaviyle kaldim zannetmiyorum sezeryan dedi 38 e kadar doğura bilseydim tabi erkende olmamali tam bi kafa karışıklığı bilinmemezlik çok zormuş 😑
ssuleeyuce Muazzez37 ben ogluma hamileyken hic hissetmiyordum ne agri ne sanci ne agirlasmistim ama bunda sancilar agrilar hareket etmemeler herseyi yasiyorum. O yuzden sanirim erken digcak gibi hissetmem 😁
MeryKCR Muazzez37 kızımla kavuşmama benim de 36 gün kaldı 🙂 siz nstye başladınız mı bana baslamadilar 34+5te gitmiştim üç hafta sonra gel dediler bana bu süre çok uzun geldi sonuçta son aya girdim
Muazzez37 MeryKCR bende nstye baslamadım canm 36. Haftalikken demisti doktorum banada biraz gec geldi ama her doktor farklı sanırım bu noktada agri sanci olursa öncesinde sokuyolar nstye
Muazzez37 ssuleeyuce olabilir canım zaman su gibi akarda biran önce kavusuruz insallah evlatlarımıza 😊🌸
MeryKCR Muazzez37 benimki de seninkinden 2 hafta sonra olacak artık çatı muayenesi de yaparlar mı bakicaz🙂
Glakky1 Muazzez37 ayyy mide yanmasıı çok artttııı. Bugün kontrolden gittim çok şükür bebeigmin sağlıgı iyi biraz önden gidiyor sadece gelişimi. 45 gün kaldı ama sezeryan olacağım 4 5 hafta sonra alırız dedi doktorum💜
Muazzez37 Glakky1 aynı canm bnimde 10 gun öncesi normalde 33+2 haftalığım mide yanması benimde fena kaynıyo resmen hele sütlü biseyler tükettiğimde 😬
kbrMEVA Muazzez37 haydi hayırlısı ama zaman gevmiyor ne çanta hazırladım ne ev temizliği bacaklarıma kramp girip duruyor bide piskolojikmen kendimi mutsuz hayattan bezmiş gibi hissediyorum eski günlerimi özlüyorum yaaa duygudallik hadsafhada şuan bende 😁😁
Muazzez37 kbrMEVA al bendende okadar 😬 çanta hazir değil çunki hic bsy almadım bu hafta alcam toptan ev temizligini toptan yaptim sadece üzerinden yapcam 😁 ağırlasmadan daha fazla hallediyim dedim 😊
Muazzez37 Sineemm aynen ama çok tatlı değilmii 😊 hep büyüsun istemistim hamileliği sonuna kadar yaşıyoruz bi ay sonrası yok olcak 😬😂