Nurov Selinaymurat kiloyu kendime yakıştırdım allahtan çok vermeyi düşünmüyorum geri☺️ Amin inşallah sizlerde sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız🤲🏻
Selinaymurat Dilanmutlu maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Zynpp17 maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah son zamanlar bitmiş gibi neredeyse kilo olarakta çok ideal almışsınız
Ozlemm05 Selinaymurat 23+3deyim 3 kilo verdim daha hic almadim ama bebis cok iyi kızım olacak Hazalımm🥰
Selinaymurat Ozlemm05 maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz sağlıklı olsun da bende öyle hep verdim alamıyorum da ama onlar sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Selinaymurat Ayseminunal cinsiyeti gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim o hala bende devam ediyor bulantı kusma zor geçiyor yani inşallah zamanla azalır
Selinaymurat Melek8985 maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani doğuma ne kadar kaldı üç hafta var aramızda ama
Melek8985 Selinaymurat normalde mart ortası gözüküyor ama gelişimi ilerde gidiyor erken gelmesini etkiler mi bilemiyorum salı günü kontrolüm var bakalım sorularımla boğucam doktorumu 😊
Elsiva Selinaymurat 34+1 deyim, kızım olacak adı ela 🌸 ben biras fazla kilo aldimm ama herhangi bir sıkıntimiz yok çok sukür 🙈🙏🏻
Selinaymurat Elsiva olsun sizde kiloyu doğumdan sonra düşünürsünüz az kalmış neredeyse zaten darısı bizlere inşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz de
Selinaymurat Dyguuuuuu daha baya zaman varmış sizin için inşallah tez zamanda geçer sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Birmelekannesi27 yaa inşallah Allah kolaylık versin yardımcınız olsun zordur doğru dilerim ki güzel geçsin inşallah doğuma kadar sizin için
Selinaymurat mirzabebek-0121 maşallah ne güzel isimleri de anlamlı güzelmiş isimleriyle büyüsün inşallah bebeğiniz sağlıklı olsun da huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Hesma 27+2 oldum ve 5 kilo aldım . Kızımız olcak ve adı Asel Eda olcak 🤗❣️Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah 🙏
Selinaymurat Hesma Amin inşallah sağolun sizde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi ismiyle yaşasın büyüsün kilo olarakta normal almışsınız yani neredeyse aramızda üç beş gün var sizin doğum ne zaman acaba
Selinaymurat Berfinsimsek öyle bende baştan beri hala da devam ediyor belki zamanla azalır umarım sizinki kolaylık versin Allah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de