Buslee Selinaymurat 27.haftaya girmiş bulunmaktayız biz kızımla +9 kiloyla devam ediyoruz şimdilik.. adı netleşmeye başladı 2 isim tercihimiz 2.cisi de netleşince paylaşmayı düşünüyoruz bütün aileyle😊 ama gerçekten isim seçmek en zor kısmı geldi bize de😀
Selinaymurat Buslee aaa ne güzel aynı zamanlardayız galiba kız ismi seçmek daha zor oluyor heralde benim erkek bebeğim olucak inşallah biz eşimle düşünüp karar verdik
Selinaymurat 0307Halime25 son günler neredeyse darısı da bizlere inşallah olsun doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu sizde
Selinaymurat Hesma Amin inşallah sağolun sizde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi ismiyle yaşasın büyüsün kilo olarakta normal almışsınız yani neredeyse aramızda üç beş gün var sizin doğum ne zaman acaba
Marife01 Selinaymurat bende 35 erkek oğlum olcak adıda yusuf koycaz inşşalh 13 kilo aldım inşallah doğumdan sonra verebilirim çünkü çok psikolojim bozuluyo balon gibi olmuşum boyumda kısa 66 ile hhamile kaldım 79zum şuan Bebeğimde 2 kilo 700 gram yeni dün öğrendim 😊
Selinaymurat Marife01 bitmiş sayılır zaten olsun üzülmeyin doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu maşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Buslee Mehtap1605 ben 16. haftamda hissetmiştim ilk hareketini muazzam bir his gerçekten inanamamıştım hatta bir sonraki hafta sıklaştığında eşimin elini karnıma götürdüm bağırarak tepki vermişti heyecandan😁
berry123 29+6 Haftamızdayız bebişimiz erkek Şimdiye kadar 6kilo aldım diyetisyen eşliğinde şeker ve Meyvelerden uzak bir beslenme tarzı Gebelik şekerinin de önüne geçiyor.
Selinaymurat berry123 doğru öyle evet maşallah ne güzel normal almışsınız zaten bebeğinizde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Buslee diazepambu bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde sizin gibiydim 1 ay içinde 4 kilo vermiştim sonra hızlıca aldım kusmalar azalıp beslenmeye başladığınızda değişiyor herşey hepsi geçecek sağlıkla kucağınıza alın inşallah😊
Neslihan5252 Selinaymurat Selinaymurat 6hafta 1 günlük 2 kilo aldim ben 50 kilodan 52.700 grm almisim
Selinaymurat Neslihan5252 maşallah ne güzel daha baştan almaya başlamışsınız demekki inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
berry123 Selinaymurat Çok tesekkürler 🤗 Şükürler olsun bebeğim 👶çok iyi Normal bir doğum istiyorum ilk gebeliğim herşey şimdilik güzel 🌺🧚
0307Halime25 Selinaymurat tabiki düşünüyorum 48 kilo birisi olarak bana çok fazla bu kilo 😁 son günler bakalım sag salim inşallah rabbim herkese nasip etsin
Selinaymurat Elsiva olsun sizde kiloyu doğumdan sonra düşünürsünüz az kalmış neredeyse zaten darısı bizlere inşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz de
Selinaymurat Nurgulseker55 inşallah ne güzel aramızda üç beş gün var sizinle ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz de
Selinaymurat Aycan_akay54 öyle evet ama yinede hani orantılı doktorun söylediği kadar almakta da fayda var diye düşünüyorum inşallah ismiyle yaşasın büyüsün bebeğiniz de bitmiş zaten sizin darısı bizlere kolaylık versin Allah