Selinaymurat Filizkoc öyle çok doğru bende başta hep verdim hala da alamadım inşallah sizde sonradan alırsınız hep öyle gitmez biraz zor oluyor
Selinaymurat threestar olsun iyi yapmışsınız çok güzelmiş ismin anlamı ve gerçekten anlamlı da ne güzel
Selinaymurat Serpil55 öyle doğru tabi dikkat bir yandan sağlık açısından önemli Amin inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Selinaymurat icegul bitmiş ya ne güzel darısı bizlere inşallah olsun doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu zaten sizde az kalmış şurda
Selinaymurat Balikci normal gibi kilonuz doğuma kadar da böyle giderseniz ne güzel hazırlık zamanındasınızdır
Busgktp 15+1 haftalığız biz de 😊 önümüzdeki cuma kontrolümüz var inşallah o zaman cinsiyetini de öğrenmiş olacağız 🥰 benim hep aklımda olan bi isim vardı zaten. Kızım olursa “Bade” koymayı istiyorum. Erkek olursa eşimin isteği “Göktürk” koymak ☺️
Selinaymurat Busgktp inşallah gönlünüze göre versin Allah cinsiyet için ismiyle yaşasın büyüsün bebeğiniz de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat Susen-merve ben normalde testlere felan hep zübeyde hanıma gittim ama arada da kontrol gibi özele gitiim yani siz peki
Busgktp Selinaymurat Allah razı olsun ☺️İnşallah hepimizin evladı sağlıkla hayırla güzelliklerle gelir 🤲🏻🌸
Gokceeeee-_ Selinaymurat merhaba kızlar ben de 22 haftalık hamileyim şuana kadar 4.5 kilo aldım oğluşum olucak hayırlısıyla 🥰
Selinaymurat Gokceeeee-_ ayy ne güzel kilo olarakta çok almamışsınız oğlunuzu da sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat HandeLA maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız haftanız göre iyi yapmışsınız ne güzel
Selinaymurat Yaren_Asaf21 olsun artık öyle olmuş ama bundan sonrada sizde dikkat ederseniz hani çok almazsınız birde yürüyüş yaparsanız
Selinaymurat Aysena olsun inşallah cinsiyet için gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim sağlıklı olsun da bebeğiniz daha zaten sonradan alırsınız kiloyu da son zamanlarda öyle deniliyor hep
Selinaymurat Salus_Burak01 zamanınıza göre baya iyi almışsınız maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz