Selinaymurat Tugceynr baya iyi kilonuz az almışsınız sağlıklı olmuş ne güzel inşallah bebeğiniz de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
MKrasnic Selinaymurat 18. Hafta. 61 kilo ile hamile kaldım , şu an 66’yım. 🤰🏼Evlendiğim gibi hamile kaldım 💕 Oğlumuz olacak kısmetse, ismini de Mehmed Semi koyacağız , biri eşimin ismi . İsim hakkı benim oldu 👼🏻
alenrenas1 Selinaymurat 36+1 60 kiloyla hamile kaldım boyum 168 cm suan 71 kiloyum toplam 11 kilo aldım suana kadar oğlum olacak ismide Alen Renas 😅
Selinaymurat alenrenas1 ismi baya değişikmiş maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilonuz da normal yani 11 kilo almanız iyi az kalmış sonuçta doğuma
Baharhnm Selinaymurat Valla bilmiyorum doktorum kilon gayet iyi yediğinden lısma demişti son kontrolde
Selinaymurat Ccff3435 daha zamanla öğrenirsiniz daha zamanı var kilo da yani bu zamanlarda pek alınmıyor
Tugceynr Selinaymurat aslında çok kilolu hamile kaldğm için almamaya özen gösterdim çok şükür yolunda gitti herşey. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım miniklerimizi kucağımıza
Aloneanqel Selinaymurat amin inşallah hayatım 🙏🏻kaç haftalıksın 🤗 bana da zor geçti sorma günleri saatleri saydım hala da öyle 😁
SutlacimiYedimmiBen Selinaymurat 21+4deyim bi buçuk kilo aldım cinsiyetimiz erkek ASİL ismini düşünüyoruz
Sevgi1907 Selinaymurat teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah rabbim 🙏 🙏