Buketkucuk Selinaymurat evet bundan sonra da kontrollü giderse sorun yok inşallah ayarı kaçırmam😂 Amin inşallah teşekkür ederim 🦋
Selinaymurat Buketkucuk belli zaman sonra alınıyor deniliyor ama kişiden kişiye göre değişir bence ondan sağlıklı olun da böyle giderseniz size de iyi olur
Selinaymurat Irem1919 aaaa benim de bebeğimin ismini Alparslan koymayı düşünüyoruz inşallah bende 26+3 haftadayım 9 kilo azıcık fazla gibi ama olsun bundan sonra az dikkat edersiniz
ys2021 Selinaymurat maşallah sizlere hanımlar ben baya kilo aldım inşallah doğumdan sonra vermek kolay olur 😅 biz 31+1 deyiz toplam 13 kilo aldım 🙊 doğuma kadar kaç olur Allah bilir 😌 Oğluşum olacak nasipse ismide Yusuf Selim 💙
Selinaymurat ys2021 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta almışsınız biraz ama bundan sonra çok aşırı değil de normal alırsanız hem size de iyi olur ama olsun en fazla doğumdan sonra düşünürsünüz 🤗
Selinaymurat MKrasnic çok fazla değil yani ama bundan sonra bir bu kadar alsanız sorun yok doğuma kadar diye düşünüyorum
kkubra_42 Selinaymurat 33. Haftamdayım 8 kilo aldım toplam ve kızımın adınıda mehtap ecrin düşünüyoruzz
Selinaymurat kkubra_42 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani 7 haftanız kalmış az kalmış kavuşmaya darısı bizlere
kkubra_42 Selinaymurat amin cnm inşallah allah herkese kolay dogum ve herkesin sag salim kucagına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲💚
Irem1919 Selinaymurat bi anda aldim ama şuan dikkat ediyorum 😊 anlamı çok güzel hemde asıl bi isim 😊🦁
Selinaymurat alenrenas1 aynen ne güzel banada vakit geçirmek zor oluyor zaman geçmiyor sanki sizin nasıl geçti aceba 🤗
Selinaymurat Nazli_01 bencede gayet iyi yani normal kilo alımı diye düşünüyorum ben hiç almıyorum ondan çok fazla da bilemiyorum yani